Pro Street Top10 2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mopster, 14.6.2016.

  1. mopster

    mopster Gearhead

    Tarkoitat varmaan turvavarusteista johtunutta hylkyä? Mun käsittääkseni tämän listan autoille ei tullut hylkyjä.

    Me ei puututa noihin turvavarusteisiin, kilpailun järjestäjät hoitaa ne omalla tavallaan. Jos tulee hylky turvavarusteiden takia ja ajot loppuu kesken kisan niin ajetut aikakortit kelpaa kumminkin meille.
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Eli säännöt eivät ole vastaavat kuin esimerkiks WCSC:ssä kuten edellisellä sivulla kerrottiin.
     
  3. 440

    440 Gearhead

    :cool:
     
  4. mopster

    mopster Gearhead

    Meidän säännöt on tuossa edellisellä sivulla ja autoja koskevia vaatimuksia on vain muutama. Homma on pyritty pitämään yksinkertaisena, ja vain nuo olennaisimmat kohdat ollaan otettu sääntöihin millä rajaus tehdään.

    Me ei järjestetä kiihdytyskilpailuja vaan me kerätään ainoastaan aikakortteja toisten järjestämistä kilpailuista. Meillä ei ole mitään mahdollisuuksia eikä mitään syytäkään valvoa autojen turvavarusteita, kilpailujen järjestäjät huolehtivat siitä omissa kilpailuissaan. Jos on päästetty ajamaan ja on saatu aikakortti, ja auto täyttää nuo meidän vaatimukset niin kelpaa meille, piste.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Juu, mitäs niillä turvavarusteilla, ei niil oo Oikeissa Katuautoissa mitään käyttöö eikä sellasia tarvita.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    hantta ja maverick tykkäävät tästä.
  6. mopster

    mopster Gearhead

    En mä mitenkään vähätellyt turvavarusteiden merkitystä, se on vaan ne kilpailujen järjestäjät ketkä niistä huolehtii, ei me.

    Surkea toi löijyn tapaus, onneks ei ketään pahemmin sattunut, ja onneks oli kaaret tuossa autossa.
     
  7. Herje

    Herje Double Gearhead

    Onko tuo Löijy?
     
  8. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Eihän tuo vaan oo...eihän?
    Edit:jaa,siis ilmeisesti on...harmin paikka.Mutta onneksi ei ihmisvahinkoja tullut,aika rajunnäköinen mälli.
     
  9. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

  10. Ade62

    Ade62 Gearhead

    Mullakin on siis kilvet laittomassa autossa.
     
  11. mopster

    mopster Gearhead

    Ilokaasuauton saa leimattua ilman pulloa, ja sillä voi osallistua heads uppiinkin ilman pulloa, mutta pullon kanssa se on laiton. Ja nyt se pointti on jo varmaan tullut selväksi tässä ilokaasu asiassa, en viitsi enää toistaa itseäni.
     
    MOPOAUTO 63 tykkää tästä.
  12. mopster

    mopster Gearhead

    Porin aikoja päivitetty listalle. Collanus suoraan ykköspaikalle ja neljä muuta kuskia paransi aikaansa. Nyt on kova vääntö ykköspaikasta kolmen kärjessä.
     
    MOPOAUTO 63 tykkää tästä.
  13. MOPOAUTO 63

    MOPOAUTO 63 1st gear

    Perässä tullaan
     
  14. GS

    GS Gearhead

    Kyllä, näin pitäisi olla, mutta SFI 25.3 ”runko” on kuitenkin sallittu koska ”roll gage” mm.orggis pohjalla ja tulipellillä, eikä siis putkirunko....:cool:
     
  15. pontso

    pontso Gearhead

    taitaa olla ainoostaan kiikala mikä kieltää ilokaasut mut eihän se mua koske ihmettelin vaa kun kerran turpon kin voi vaihtaa bajamajan kokoseks ja se sallitaan ja muualla kaasut laillisia joten tää on paluu 80 luvulle näitten saa ja sallitaan juttujen kaa . mutta onneks ei oo turboo ja kaasuja sekä kilpiä niin ihan miten vaa. niin toi putkirunko on kyllä musta aika kaukana näistä mihin on tehty tietyn nopeuden täyttävät turvakaaret kaikilla putkilla , hyvä että tekevät täydet kaaret niin on mukava vetää täysillä .
     
  16. mopster

    mopster Gearhead

    Kyllä ne ilokaasut on kielletty kaikissa katuautokisoissa. FHRA:n Top Streettiä en lue katuautokisaksi vaikka siinä sana street esiintyykin. Se putkirunko juttu oli multa vähän huolimaton heitto, mutta pointti oli se että tuon ryhmän autot rupeaa olemaan hyvin kaukana leimatuista katuautoista.
     
  17. C-barge

    C-barge Gearhead

    Mikäs/kukas estää top streettiä ajamasta täysin leimakelposella autolla? Ei meillä ainakaan pitäis olla mitään ongelmaa leimakonttorilla kun vaan takarenkaat olis sääntöjen sisällä. Eikä ne ilokaasut tarkkaan ottaen ole kiellettyjä sen enempää kuin ylitehokkaat moottoritkaan muutetuissa autoissa, leimaäijä tai poliisi ei sano laitteista yhtään mitään. Niiden käyttö tieliikenteessä on kielletty.
     
  18. mopster

    mopster Gearhead

    Ei kai mikään/kukaan estä menemästä vaikka vielä rajumpiin luokkiin leimatulla autolla. Leimaa Top Streetissä ei kumminkaan vaadita, ja varsinkin noi uusimmat autot tossa luokassa alkaa olla jotain ihan muuta kun leimakelposia autoja. Top Street autollakin voi toki osallistua tälle listalle jos vaan täyttää noi meidän vaatimukset, mutta tuskimpa on kellään leima voimassa.
     
  19. mopster

    mopster Gearhead

    Laukkanen lisätty listalle.
     
  20. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Kauhee vääntö tästäkin vissin tuli mut harvassa on oikeasti katulailliset vessat. Tehopainorajoihin eivät tahdo mahtua millään.
    Racebensaakaan vissin ei saa essolta. No mä ajan omaks kivaks. Harmillisia noi ulosajot onneks ei tullu uhreja.
     

Kerro tästä muillekin!