Pro Street Top10 2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mopster, 8.10.2017.

  1. mopster

    mopster Gearhead

    [​IMG]


    Vuoden 2017 Pro Street Top10 listan kerääminen alkaa nyt. Tänä vuonna skippasimme kauden aikaiset päivitykset ja kauden parhaat ajat kerätään nyt kauden päätyttyä. Listalle haetaan Suomen nopeimpia katsastettuja katuautoja, ja autot laitetaan järjestykseen tänä vuonna ajettujen varttimailiaikojen perusteella.


    Autoja koskevat säännöt:


    - leima oltava voimassa suoritushetkellä

    - ilokaasut kielletty

    - ahtimet pitää olla merkitty otteeseen

    - slicksit kielletty, DOT-merkityt katusliksit sallittu, rengaskoko vapaa


    Osallistumiseen tarvitaan Suomessa ajettu aikakortti tältä vuodelta, ja lisäksi kahden kymmenyksen sisään oleva backup aikakortti sekä kopio rekisteriotteesta. Backup aikakortilla varmistetaan ettei kukaan pääse osallistumaan ajanottolaitteiden häiriöstä johtuvalla haamuajalla, ja rekisteriotteesta tarkistetaan katsastuksen voimassaolo sekä mahdolliset ahtimet. Mitään rekisteriotteen tietoja ei julkaista.


    Jos haluat osallistua niin lähetä sähköpostia osoitteeseen prostreettop10@gmail.com ja liitä mukaan seuraavat tiedot:

    - kuskin nimi

    - mikä auto

    - aikakortti + backup aikakortti (valokuva tai skannaus)

    - rekisteriote (valokuva tai scannaus)

    - kuva autosta

    Jos sinulla ei ole sopivaa kuvaa autosta ja haluat että käytämme jotain netistä löytyvää kuvaa niin kysy lupa kuvan käyttämiseen.
     
    sbc350 tykkää tästä.
  2. mopster

    mopster Gearhead

    Tässä on 2017 vuoden tulokset ja kuvat autoista.


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]
     
    squide, FuryIII '71, Jukka 63 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. shr1

    shr1 Gearhead

    Pitääkö huhu kutinsa, että tätä listaa ei vastaisuudessa enää kerätä? Harmi jos näin, onhan tämä oiva alusta osallistua myös vähemmän vakavavamielisellä kalustolla tai jos isompaa heads up-kilpailuviettiä ei ole siunaantunu. Saa vähän referenssiä, et miten omat laitteet kulkee, vai kulkeeko mitenkään.
     
  4. mopster

    mopster Gearhead

    Ei ole mitään lopullista päätöstä tehty mutta tällä hetkellä näyttää aika vahvasti siltä ettei jatketa enää ensi vuonna. Kyllä tätä muuten ihan mielellään jatkaisi mutta kun ei meinaa aika riittää.
     

Kerro tästä muillekin!