Pro Systems:ltä tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Swinger71, 7.8.2017.

  1. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Täällä on varmaan useampi joka on tilannut ko. paikasta. Minäkin täyttelin sen kaavakkeen heidän sivuillaan, sain vastauksen ja nyt tyyppi pyysi vaan että mailaan tai soitan luottokortin numeron heille että pääsevät tekemään kaasuttimen. Eli meneekö homman maksaminen? Kaikki vinkit ko. aiheesta otetaan vastaan tai jos on tiedossa joku joka sieltä vois tilata meikäläiselle kaasuttimen.
     
  2. studio57

    studio57 Gearhead

    juu, sinne vaan kortin tiedot niin saat sit jossain kohden sen kaasarin pihaas.. sit päälle tietty napsahtaa tullit ja alvit myös rahdeista.
     
  3. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Onko tietoo mitä rahtifirmaa ne käyttää?
     
  4. studio57

    studio57 Gearhead

    en kyl muista enään, tilasin omani 2009
     
  5. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Laittokos ne sitten sähköpostiin mitään tilausvahvistusta tai laskua esim tullia varten?
     
  6. studio57

    studio57 Gearhead

    Kyllä sieltä kupongit tuli ja oli myös lastikon kyljessäkin... ei ollu ongelmia , uskaltaa tilata
     
    Swinger71 tykkää tästä.
  7. Duster440

    Duster440 Gearhead

    Itte tilasin horsepower innovationsilta ei ollu mitään ongelmaa ja hinta/laatu oli kohillaan. E85 kaasareita tekee enimmäkseen...
     
    Swinger71 tykkää tästä.
  8. viridia

    viridia Gearhead

    Niin tilasin minäkin ja tyytyväinen olin. Ja apua ja neuvoja sai sähköpostilla vielä vuoden parin päästä tilauksesta. Ei varmasti huono ole pro systemsikään..
     
    Swinger71 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!