Pro-Touring

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja kmovsh, 2.5.2002.

 1. Timo.O

  Timo.O 1st gear

  Tuommoinen tyylisuunta on kyllä just minun makuun. selvästi erottaa sen lähtökohdan, eli kunnon vanhan ajan muskelin jota vaan on höystetty nykyaikaisemmaksi. Ei minusta vielä liian yliampuva.
  Toivottavasti näkee suomessakin tuommoisia tulevaisuudessa..

  tässä muutama toinenkin kuva tuosta ekan viestin challengerista..

  http://www.pro-touring.com/featured_car ... lenger.htm


  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Timo_O 2003-05-12 16:22 ]</font>
   
 2. Sleeper

  Sleeper 1st gear

 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  joo nuo camarot on kyllä aika muikeita MUTTA henk. koht. en tykkää noista kaikenmaailman raasing tarroista mitä pitää näköjään lätkiä sinne+tänne
   
 4. Riku123

  Riku123 1st gear

  Ja yksi noista Camaro sivun tuotteista on Suomesta!!!
   
 5. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  Itselleni ei sattunut silmään, mutta alkoi kiinnostaa. Mikä? :smile:

  Tuo Moppe on kyllä nannaa. Itse tykkään Pro-Touring härveleistä. Mielestäni tyyliin kuuluu, että tehdään tinkimätön ja todellakin kulkeva (suorat ja mutkat) peli. Sellaista ei joka poika rakenna, ja uskoisin että tuon rtyylin edustajat suomessa tulevat olemaan samalla tasolla kuin ne Pro-Street tyylin edustajat: aika laimeita muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.. :sad:

  Mielestäni Pro-Touring on parhaillillaan sitä, että auto on väsätty omalla tallilla ja/tai persnahasta saakka revitty roposet rakentamiseen. :lol:
   
 6. WBBC

  WBBC Gearhead

  "Itselleni ei sattunut silmään, mutta alkoi kiinnostaa. Mikä?"

  Se missä on suomalaiset kilvet, suomalainen orapihlaja-aita ja lyhtypylväässä suomalainen vesilaitoksen kyltti.
   
 7. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  KAtos, kilpiä ja vesilaitoksen lappusta en erottanut ennenkuin kuvaa vähän zoomasi. Aitakaan ei kertonut aiemmin olevansa suomalainen. :wink:
   
 8. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Kannattaa alkaa totuttelemaan noihin, meinaan lisää tulee varmasti. ZOR-1 taisi voittaa Hot Rod & Rock Show:n People´s choicen... Kyllä jotkut tykkää!

  Mielestäni OK tyyli uudenaikaistaa/päivittää/updeitata vanha auto kunhan tehdään hyvällä maulla, makuasioita nuo ulkonäöt. Ajo-ominaisuudet ja ajomukavuus varmaan paranee, vaikka taitaa nekin olla makuasioita.

  Oli meinaan aika maukas tuo edellä esitelty suomicamaro viime kesänä Salon Burn out partyn parkkiksella. Itsekin yllätyin, vaikka omat tyylisuunnat on ihan päinvastaista nostalgiahapatusta.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2003-05-13 10:53 ]</font>
   
 9. Saku

  Saku 3rd gear


  Hyvion pitkälle samaa mieltä. Mitä netin PT sivuja katsoo, moni on aika wannabe - 18 vanteet ja 13" jarrut katalookista bolt-on kamana ja siinä on sitten hieno PT auto. Vaikka autoon lisättäisiin jäykemmät iskarit, vakaajat, jouset ja puslat, (bolt-on osana/kittinä tietysti) ei sekään tee IMO autosta sen enempää PT.

  PT tyylisuunnallehan ei ole selkeitä sääntöjä, eikä varmaan pidäkään olla, mutta kyllä useimmille ei voi kuin naureskella. Jos ostaa amerikan biltemasta uudet alustanosat, oli ne sitten 60-luvun vakiokamaa tai ominaisuuksiltaan paremmat 90-lukulaiset, ei auton pitäisi olla vielä mikään Pro -alkuinen. Toisaalta, jos sitten alustanmuutokset ovatkin pieniä, mutta vehje todistetusti kulkee radalla huimia aikoja, niin mitä sitä sitten rakentamaankaan yli kun äijä osaa asiansa.

  PT tapahtumia (suoraan ja mutkaan katukelpoisella autolla) odotellen ..
   
 10. Fastback

  Fastback Gearhead

  Noiden ylisuurien vanteiden kanssa kannattaa olla varovainen, sillä "kärrynpyörä-look" ei sovi klassiseen autoon (mobilisti minussa puhuu...). Jenkkiautoon sallin vielä 15-17" mutta siitä yli menevät helposti jo em. kärrynpyöriksi. Hyvä maku kannattaa pitää mukana. ZOR-1:ssä taitaa olla 19", mutta se on muutenkin niin mielipiteitä jakava auto - tosin hieno sellainen..
   
 11. G-MAN

  G-MAN Gearhead

 12. BRC1

  BRC1 Gearhead

  No onneksi yksi on jo sovittanut 70l vetteen 20" ! Ja on hienot! Missähän niitä olis 21" tuumaisina..:smile:
   
 13. WBBC

  WBBC Gearhead

  BRC1: No onneksi yksi on jo sovittanut 70l vetteen 20" ! Ja on hienot! Missähän niitä olis 21" tuumaisina..


  Onko Suomalaisessa Vetessä ne 20"?
   
 14. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Jep ! Aholan hurja on laittanut ja hyvältä näyttää. kato tästä lisää:

  http://www.corvetteforum.net/c5/groovyjay/

  Hienoa että kadulle on tulossa oikea outerlimits vette!


   
 15. WBBC

  WBBC Gearhead

  No niin näyttää hyvältä. kun on tuollaiset fillarit niin alusta pitää säätää niin että jää mahdollisimman vähän ilmaa renkaan ja lokasuojan väliin. Sitten on tosi siistit.

  Eikös tuossa vehkeessä ole järkevänoloinen konevirityskin?
   
 16. OpaS

  OpaS Gearhead

  Kun täällä nyt on näköjään taas kaiveltu esille ZOR-I Mustang, täytynee sanoa, että kun ensimmäistä kertaa sen kuvia näin, hoksasin että tuohan mun mielestäni on jopa paljon järkevämmän näköinen laite kuin joku isovannematalaprofiilirengascivicci... Ettei vaan olis rakentelusuuntausta tuomittu ennen toteutustapaa, tai jotain sinne päin.
   
 17. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Yleensä on tapana tuomita ensimmäiseksi kun joku tekee jotain uutta tai erillaista.Mutta odotellaan vielä muutama vuosi niin eiköhän ala ajatukset muuttumaan.Täällä yleinen mielipide on aikalailla käsikädessä veeseiskan ja usapartsin tajonnan kanssa....
   
 18. WBBC

  WBBC Gearhead

  Kaikki on esikädessä kiinni rakentajan tyylitajusta ja värisilmästä mikä näyttää hyvältä. Sama koskee niin auton ja esim. talon rakentamista
   
 19. S.A

  S.A 1st gear

  Mitä kattelin tota Super Chevy Classic lehteä, niin kaikki melkeen rakennetaan tänäpäivänä jenkkilässä tyylillä, että matalat renkaat, isot aluvanteet ja hillitty luukki.
  Todella hillittyjä, nättejä noista saa kyllä, jostain 56 Chevystäkin kun pistää matalat fillarit, leveet läskit ja isot vanteet, vähän alustaa alemmas ja silleen.
  Nättejä. :smile:
   
 20. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  No huh!
  Reteä peli! Tuo tuntuu jo tosi Pro-Touringilta. Kone vaikutti ihan reippaalta kys. painoiseen autoon. Vanteet näyttävät hyvältä! :smile: Tämä mieshän näyttää tekevän kaikki autonsa viimeisen päälle. Loistavaa!

  Odottelen innolla tätä vetteä ihan livenä eteeni. Mielellään liikenteessä, mutta näyttelykin kelvannee. :smile:
   

Kerro tästä muillekin!