PROJEKTIT 2012 ( Charger -68)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja hummer1, 24.2.2012.

  1. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    ei vielä! on pikkasen työkiireitä,mutta koko ajan jotain pientä,mutta hiljaa hyvä tulee...(kuulemma).hain ruotsin puolelta etupenkit ja just oon tallilla purkamas penkkejä että sais vietyä puhallettavaks ja maalattavaksi.sit vaan uutta pehmustetta ja säkkikangasta alle.sit uudet verhoilut päälle ja penkit kiinni! (ostin studio57.lta mustat verhoilut,ku sille tulikin sit punanen verhoilu) onkohan kellään jääny -68 chargerin niskatukia ylimääräiseksi!
     
  2. Harzzza

    Harzzza 1st gear

    Aijai ku o kaanista ! Ei voi muuta kun kateellisena kattella kun toiset jo saa pelit kesäks alle, damn :) On se hieno, on on... !
     
  3. hummer1

    hummer1 3rd gear

    sain maalaamosta vielä muutaman vanhemman kuvan lisää
    [​IMG]
    [​IMG]

    sisäpohjaan ja takaluukkuun laitettiin 4 mm äänieristyslevyt
    [​IMG]

    pohja on massattu
    [​IMG]
    [​IMG]

    lattialla odottelee uusi bensatankki
    [​IMG]

    auto on parasta aikaa toisessa liikkeessä, missä siihen asennellaan uutta osaa.. tämän jälkeen pitäisi vielä käyttää auto poleerauksessa siinä maalaamossa.. sitten vihdoinkin pääsis kokeilemaan miten kasi murisee flowmastereilla!
     
  4. hummer1

    hummer1 3rd gear

    Nyt on hotkissi ja pakoputket paikallaan

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  5. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Taitaa poltella jo tosissaan et pääsisit ajeleen, mut on kyllä komee mustana.
     
  6. hummer1

    hummer1 3rd gear

    Kiitos .. kyllä olisi jo kova halu ajella hieman. Soittelin asentajalle tänään.. Atomic EFI on asennettu ja kuulemma moottori käy pehmeästi ja että olisi paremman tuntuinen kuin vanha kaasari.
     
  7. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Se atomikki on aika monipuolinen ja kannattaa viikko ruisailla et hakee säädöt paikoilleen, se säätelee ja kokeilee itsekseen rikkauksia yms ettet ihmettele ku välillä heittelee tyhjäkäynnit ja pukkaa mustaa putkista.
     
  8. hummer1

    hummer1 3rd gear

    Onkos sulla itsellä atomikki kans?
     
  9. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Ei ole itsellä mutta yks kaveri nakkas tommosen vähän piristetyn pikkulohkon päälle ja sitä välillä seurannu ja kyselly, viimeeks ku näin ni oli jotain säätäny ni taas joutuu viikon kurvaileen et atomikki hakee kaiken paikoilleen, välillä kengitystä ja välillä ruisailua ja tyhjäkäyntiä rutkasti, kattelin vaan et koko ajan säätelee itsekseen ja hakee eri seoksia yms ku tyhjäkäynti saattaa vaeltaa ym, tulee mustaa putkista ja semmosta, mut sit vissiin asettuu ja toimii hyvin, .....itseoppiva, eli opeta "talon tavoille" ni voi olla hyväkin systeemi sitte.
     
  10. studio57

    studio57 Gearhead

  11. studio57

    studio57 Gearhead

  12. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    On se härski ......ja niin matala paketti.
     
  13. studio57

    studio57 Gearhead

Kerro tästä muillekin!