Pt cruiser 00 etupyörän laakeri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Duron, 12.1.2012.

  1. Duron

    Duron 1st gear

    Eli olisko kellään tarkkoja mittoja tyyppiä kuskinpuolen jos niillä nyt eroja on niin pt cruiserin etupyöränlaakerista, jotta vois kokeilla ettiä oikeanlaisen laakerikaupasta. tarvis laakerin sunnuntaiksi eikä tilaamalla enää saa siksi. olikos niin että tuossa 00 ikäsessä on erillainen kun 01 sessä?
     
  2. 383

    383 Gearhead

  3. SST800

    SST800 3rd gear

    Joo, Pt Cruiseri tuli markkinoille -01, mutta Suomessa niitä otettiin käyttöön jo -00. Eli Vuosimalli on -01, valmistenumeron kymmenes merkki on 1. Käyttöönotto on -00, mutta sillähän ei ole mitään tekemistä sen vuosimallin kanssa.

    Vaikka mitat jostain löytäisit, on se laakeri mitoitettu niin, ettei niitä kovin helpolla löydy tavallisesta laakeriliikkeestä.
     
  4. virta

    virta Gearhead

    No joo ,eipä taida yleislaakerit nykyautoihin enää sopia,voyageriinkin joutuu hommaamaan koko navan abs kehineen.
     

Kerro tästä muillekin!