PUDASJÄRVELLÄ KIIHYTELLÄÄN TAAS...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja JAZZU80, 17.2.2007.

  1. JAZZU80

    JAZZU80 Gearhead

    AJANOTTO ON,ja toukokuussa ensimmäiset kisat. Lisä infoo kerhon sivuilta ja foorumilta. 16.9.06 oli yli 200 osallistujaa kotkasta-sodankylä välille. Moposta
    "putki"autoihin, ja corollasta camaroon.Piikistä Hayabysaan. Kaikki ovat tervetulleita katsomaan ja kiihyttelemään ens keväällä. Jos kysyttävää tulee käykää sivuilla katselemassa viimeisimmät tiedot......
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Hienoa :D
     
  3. koovee

    koovee 1st gear

    ja taasen mennään. ota kypärä ja hanskat mukaan luvassa vauhtia ja kumin käryä. la 16(su 17 varapäivä) toivotaan hienoa säätä,rentoa meinikiä ja paljon osallistujia. hienot palkinnot. tule testaamaan autosi/pyöräsi/härvelin suoritus kyky ja pokkaa komeat palkinnot. ajanotto paikalla.. ajajat sisään klo 10 alkaen ja yleisö klo 12 alkaen.. tervetuloa.
     
  4. koovee

    koovee 1st gear

  5. Mööpari

    Mööpari Gearhead

    Mites nyt näyttäs sää tietojen perusteella et päästään lauantaina kiihyttään eikö?? Pitäskö sinne ennakkoon ilmottautua vai riittääkö että ilmaantuu aamusta paikalle? Jos vaikka pääsis koittamaan eka kertaa varttimailin ihmeellisen maailman. 8)
     
  6. cuda69

    cuda69 Gearhead

    no joo ihmetytti hieman että katsojienkin piti liittyä päiväksi kerhon jäseneksi ja maksaa tuo 15e,enkä kyllä nähnyt missään ilmoa että katsojienkin pitää olla kerhon jäsen.ei siinä mitään kyllä minun talous tuon kesti ja rahat menee varmasti hyvään tarkotukseen. 8)
     

Kerro tästä muillekin!