PUG????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja KTM, 3.1.2003.

  1. KTM

    KTM Gearhead

    Kertokaas mitä tuo PUG-lyhenne tarkoittaa. Peugeotista sitä käytetään, mutta miksi? :???:
     
  2. pentastar*

    pentastar* 1st gear

    englanninkielinen vastine pösölle ei sen kummempaa. Hieman siis helpompi lausua kuin Peugeot :wink:
     
  3. KTM

    KTM Gearhead

    Hyvä, kiitos.
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Itse olen ymmärtänyt, että tuo PUG olisi juonnettu VW kuplan lempinimestä BUG. Nimen avulla Peugeotille on yritetty hakea samanlaista "persoonallisuutta" kuin kupliin liitetään... aluksi kai tuo PUG olikin juuri pienistä Peugeoteista käytetty lempinimi?

    Sanojen etymologiasta kiinnostuneet voisivat tosin miettiä myös sitä, että kun bug on englanniksi jonkin sortin ötökkä niin vastaavasti "pug" on pienehkö koiratyyppi (=mopsi?) ... tosin latinaksi se on nyrkki, mutta tuskinpa silläkään on asian kanssa tekemistä :grin:
     

Kerro tästä muillekin!