Puhallin temppuilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja chevytb02, 20.12.2017.

  1. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Mikähän mahtaa vaivata lämppärin puhallinta kun starttaa auton niin menee 1-4 minuuttia ennenkuin puhallin lähtee päälle ja toimii kaikilla nopeuksilla ja lämmintä tulee. Puhaltimesta hiilet vaihdettu pari viikkoa sitten ja testattu että toimii. Voisko olla vastuksessa/säätimessä vika vai voiko automaatti ilmastoinnin rele temppuilla noin. Nii kyse on mitsubitch carismasta.
     
  2. Jsp

    Jsp Gearhead

    Kosketusvikaa?
     
    rane58 tykkää tästä.
  3. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    bitcheillä on ailahteleva luonne:pinup:
     
  4. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Case closed.
    Resistori vaihdettu ja nyt toimii niikui pitää. Oli joku edellisistä omistajista laittanut väärän resistorin mr315051 (4 pinniä) ja täs oem mr460293 resistorissa 3 pinniä.
     
    KajS ja Rotten tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!