Pukinsarvet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Bätmobiili, 15.1.2002.

  1. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Konehuoneen ahtauden takia pukinsarvet ovat ainoat vaihtoehdot rodiini, mutta on sellainen ongelma kuin:
    Tarviten sellaiset sarjat joissa liitäntä pakoputkeen on keskellä eikä toisessa sarjassa keskellä ja toisessa päässä! onko tällaista mallia jossa molemmat ovat keskellä koskaan tehty? ja jos on niin missä autossa käytetty? Tekeeköhän kukaan näitä uustuotantona?
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Pukinsarvethan on just tuollaiset ja niitä on tietysti molemmille puolille. Lisäksi on malli jossa putken lähtö on n. 45 astetta taaksepäin kallistettu. Sarjoja oli 60-luvun ekalla puoliskolla chevyissä mutta enpäs pysty näin ulkoa sanomaan malleja, pitänee tutustua kirjallisuuteen. Rodeissahan käytetään usein myös "block-hugger" peltisarjoja jotka ovat saman malliset.
     

Kerro tästä muillekin!