pukinsarvi-pakosarjat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 3.6.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hei!
    Onko tietoa minkämoiset pukinsarvat on 60-luvun alkupuolen chevyissä (siis jos niitä on kahdenlaisia olemassa?). Itsellä on 62`belair ja sb 283. Tässä oli tullessaan ratinpuolella 45-asteen lähtö ja toisessa suora lähtö. Ovatko nämä olleet alkuperäiset kyseisenä vuonna? Katsoin kyllä valunumerot, mutta olivat niin ajansyömät, ettei saannu selvyyttä!

    Reiska
     
  2. kossu

    kossu 1st gear

    kyllä sulla on ihka alkuperäset pukinsarvet toinen kuuluu olla 45 asteen kulmassa ja toinen suora ja on olemassa kahen kokosia sarjoja toiset on 2 tuuman primäärillä ja toiset on 2,5 tuuman jotka oli 60 luvun alun corveteissa.
     

Kerro tästä muillekin!