Punainen vilkku

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 19.3.2003.

  1. Cammer

    Cammer 1st gear

    Hmm, eli sulla on ruotsiin rekisteröity auto ja ruotsissa ei saa olla punaisia takavilkkuja?

    Suomessa ajellessahan sillä ei luulisi olevan mitn väliä jos ruotsissa saa olla punaiset takavilkut ja sulla on ruotsin kilvissä oleva auto.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    terve
    hmm. Ruotsissa on oltava keltaiset takavilkut.Suomessa kelpaa punaiset.Siis miksi haaskaan rahojani keltaisiin lamppuihin?Ruotsissa ei autoja kadulla poliisit rassaile.
    Paras vastaus tähänmennessä.Hyvä etten kerennyt lähtemään kauppaan.
    Joskus ratkaisun voi löytää päättelemälläkin.
    Antti
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    mää vaihdoin taakse perutusvalon lasien taakse keltaiset polttimot läytyy muuten jenkki kannallakin ja sit punaiset on vaan jarruvalot
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Linkki
    Tulihan hirvittävä osoita, mutta jos merkkaat sen koko osoitteen ja kopit niin näet kuvan samanlaisesta autosta eripuolilta.
    Siinä näkyy selvästi myös ongelman esteettinen puoli ;ei siihen voi mitään lisävaloja laittaa.Peruutusvalot muuten hyvä idea mutta ne on rekisterikilven molemmilla puolilla elikkä aivan liian keskellä.
    Antti
    PS.mä olen testannut osoitteen ja toimii ainakin mulla.

    [ WEBMASTER editoi osoitteen järkevämpään muotoon. Kannattaisi lukea ensin käyttöohjeet =) ]

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Webmaster 2003-03-20 13:21 ]</font>
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jaa klikkaamallahan tuo toimii
    Antti
     
  6. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    Saahan eurotuning kinnereihin kaikennäköistä sivuvilkkua on valkosta, sinistä, oranssia, keltaista, punasta jne ja kaikissa läpituleva valo on oranssi tai keltanen.

    Malleja lienee saatavilla ihan rajaton määrä, pirun pienistä ja litteistä (jotka punasella lasilla (ja keltasella valolla) maastoitus aika pirun nätisti tohon takakontin alareunaan.) pyöreisiin ja koristeellisiin. Ideaa?

    Mutta tottahan tietty on, että jos ajelet ruottissa rekisteröidyllä autolla Suomessa niin eihän suomalaiset poliisit noista ruotsin lakisäädännön kummallisuuksista tiedä jos vaan saat auton katsastettua eka ruottissa.

    ps. onhan noita tarrakiinnitteisiä vilkkujakin, piuhat vaan kontin tiivisteen välistä pihalle ja tarralla takapuskuriin katsastuksen ajaksi ja revit irti ne pihalle päästyäs.
     

Kerro tästä muillekin!