Puola paloi taas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 7.7.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  3.puola pärähti! Piti kestää ilman etuvastusta mutta teki tempun terävän!
  Miksi polttaa puolan? Onko puolanjohto jotain resistant(vastus) johtoa?
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  onko käytössä jokin "sytkäboksi"..??
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ei. Auto 65-mallin foortti 289:llä
   
 4. Arto65FB

  Arto65FB 1st gear

  Ainakin Mussessa on vastusjohto, joka pudottaa jännitteen käynnistyksen jälkeen. Jos koneessa/autossa on ollut joku muu sytkäsysteemi, joka on tarvinnut 12V, niin joku on saattanut napata tuon vastusjohdon pois tai virittää uuden piuhan.
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eipäs ollutkaan puola! Samat oireet oli kuin puolan pärähtäessä. Eli niinkuin bensa loppuisi. käy vain tyhjäkäynnillä, ja lopuksi sammuu mutta käynnistyy heti uudelleen.


  Siis tuo vastusjohto-samat sähköthän on musses ja fairlanes jne...-jos sen vaihtaa tavalliseksi niin joutuuko laittamaan etuvastuksen? Autossa on vaihdettu ainakin osa kyseistä puolanjohtoa,joka menee virtalukolle.
  Tai jos vaihtaa johdon - mistä mahtaisi saada.
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  miten väärä oktaani ilmenee?
  Taitaa olla tervaa eli 98E:tä tebskiltä.
  Onko ollut ongelmia?
   
 7. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Mä olen käyttänyt kaikissa kasikoneisissa vehkeissä milloin Teboilin 98E:tä, milloin Shellin tai Jetin punasta 99:ä tai 98:a eikä missään ole ollut sen puoleen ongelmia. Ehkäpä jopa eniten juuri tuota Teboilin bensaa ja hyvin on sen puoleen pelannut.
   

Kerro tästä muillekin!