Puola paloi taas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 7.7.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    3.puola pärähti! Piti kestää ilman etuvastusta mutta teki tempun terävän!
    Miksi polttaa puolan? Onko puolanjohto jotain resistant(vastus) johtoa?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    onko käytössä jokin "sytkäboksi"..??
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei. Auto 65-mallin foortti 289:llä
     
  4. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Ainakin Mussessa on vastusjohto, joka pudottaa jännitteen käynnistyksen jälkeen. Jos koneessa/autossa on ollut joku muu sytkäsysteemi, joka on tarvinnut 12V, niin joku on saattanut napata tuon vastusjohdon pois tai virittää uuden piuhan.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eipäs ollutkaan puola! Samat oireet oli kuin puolan pärähtäessä. Eli niinkuin bensa loppuisi. käy vain tyhjäkäynnillä, ja lopuksi sammuu mutta käynnistyy heti uudelleen.


    Siis tuo vastusjohto-samat sähköthän on musses ja fairlanes jne...-jos sen vaihtaa tavalliseksi niin joutuuko laittamaan etuvastuksen? Autossa on vaihdettu ainakin osa kyseistä puolanjohtoa,joka menee virtalukolle.
    Tai jos vaihtaa johdon - mistä mahtaisi saada.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    miten väärä oktaani ilmenee?
    Taitaa olla tervaa eli 98E:tä tebskiltä.
    Onko ollut ongelmia?
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mä olen käyttänyt kaikissa kasikoneisissa vehkeissä milloin Teboilin 98E:tä, milloin Shellin tai Jetin punasta 99:ä tai 98:a eikä missään ole ollut sen puoleen ongelmia. Ehkäpä jopa eniten juuri tuota Teboilin bensaa ja hyvin on sen puoleen pelannut.
     

Kerro tästä muillekin!