Puolipeite rysleriin.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Vuppe, 11.1.2017.

  1. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Olisko jollain tietoa minkälainen puolipeite sopisi rättikattoiseen Stratukseen (sama kuin -96-00 seprinki) edes kohtuullisen hyvin. Sovitin yhtä kotimaista mut liian pieni, seuraava olis ollu myyjän mukaan liian iso.
    Pari riepua siinä on ollut mut ne on loppuun käytetty eikä tietty valmistajista mitään hajua...
     
  2. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    M.netista halvinta kuraa mitä rahalla saa, isoin vajaan 12€:n peite peittää ja sopii riittävän hyvin. Pienempi olis ollut aika naftin mittanen ja kun katto saa peittyä kokonaan niin otin isomman. Pari kuminauhaa aattelin vielä kylkiin tällätä niin pysyy tuulessakin paikoillaan.
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kuhan et pakkasilla yritä irrottaa. Vähän jäätyy jostain kiinni niin repee kuin huoran sukka nuo halvat ja ohuet.
     
  4. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Juu kyl se pitää huomioida. Yhtään puolipeitettä en oo onnistunut pakkasessa repiin mut kokopeitteet on välillä jäätyny kii. Jos ulkona on yli 7 miinusta, noin, niin katto pysyy kuivana vaikka on sisälämppäri päällä.
     
  5. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Ja motonetin halvin paska ei pidä vettä, eli mistähän löytyisi, vaikka tilaamalla. En viitti yleismalleja kokeilun ilosta ostella ja todeta ettei sovi.
     

Kerro tästä muillekin!