puskurin oikaisu ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja buick-62, 20.10.2013.

  1. buick-62

    buick-62 1st gear

    Onko kellään kokemusta puskurin oikaisusta, itselläni työn alla Buick Riviera 1966 jonka takapuskuri on saanut tällin ja joku osaava sen varmastikin saisi oikaistua, jos tiedätte tekijän puskurihommaan niin ilmoitelkaa ihmeessä joko viestillä tai soittamalla 050-5702001.
    T. Hena
     
  2. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Sama homma täällä, autona -71 Ford Torino.
    Alueena Lounais-Suomi
     
  3. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Täysin virheetöntä ainakaan kromia uhraamatta noista on vaikea saada. Materiaalin paksuus tekee hommasta vaikean. Prässissä saa pahimmat kuprut pienennetyyä mutta englanninpyörän täytyy olla aikas tuhti jos puskuria siellä välissä alkaa rullailemaan. Lämpö toki auttaa asiaan...
     
  4. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Mulla ainakin kromi uhrataan
     
  5. buick-62

    buick-62 1st gear

    sama täällä!
    kromattavaksi menisi, mutta kolhiintuneena ei viitsisi.
     
  6. renttu81

    renttu81 Gearhead

Kerro tästä muillekin!