Puslat apurunkojen ja korin väliin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Jopas_jotakin, 11.12.2016.

  1. Jopas_jotakin

    Jopas_jotakin 3rd gear

    Niin, mahtaisko olla järkeä, itsekantavalla korilla olevassa autossa vaihtaa kumipuslien tilalle, vaikkapa nailonista valmistetut puslat. Tai jos laittaisi alumiinistä tehdyt puslat paikoilleen, niin mahtaneeko koriin tulla esim. säröjä tms.

    Auto on eurokinneri mk1 Mondeo stw, mutta tarkoitus olisi, että se taipuu mutkiin hyvin, ja pysähtyy riittävän tehokkaasti. Ja ennenkaikkea riittävän monta kertaa putkeen.

    Sinänsä asiat on hyvin, että auton koria on hieman vahvistettu, ja kaikki puslat sun muut on uusia, tosin vakiokumipuslat vielä. Jouset on tunnetun valmistajan tuotoksia, ja iskarit myös. Auto on kuitenkin jo uutena vähän paremmalla etujousituksella kun vakio, ja kun keulaa vielä kevennetään, niin luulis olevan hyvä.

    Tosin iskarit vaihtuu jäykempiin myöhemmin.
    Ja puslat.
    Ja jne...
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kyllähän noita uretaanisia myydään moneen vehkeeseen että eine pahaa tehne. Just vaan vähän tärinää lisää sun muuta jos huonosti käy mutta tuskin pahasti.
     
  3. MJF

    MJF Double Gearhead

    80 Audiin sorvattiin alumiinitangosta apurungon puslat, hyvä tuli ja oon suositellu muillekin.
     
  4. mikka

    mikka 3rd gear

Kerro tästä muillekin!