Putkikeula ja flippi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Anonymous, 8.10.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    eli onko nykypäivänä enää mahdollista muutoskatsastaa autoon putkikeulaa kääntyvällä lasikuituflipillä. vai tarvitseeko hommata luvat siihenkin?ja löytyykö valmiina ´65 chevy II kyseisiä kilkkeitä vai kannattaisiko väsätä itse...?
     
  2. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    saa tehä mutta saatat joutua todistamaan että vastaa lujuudeltaan vähintään alkuperästä rakennetta. palkkaa joku DI laskemaan sulle hienon näkösiä mukalujuuslaskelmia lappu täyteen ja sitä näytät inssille niin avot leima tulee.
     
  3. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    Ei niiden tarvi olla edes "muka" lujuuslaskelmia, yksinkertainen palkki mallikin voi kelvata. Missän pykälissä ei määrätä millä tarkkudella laskelmat pitää suorittaa (tai ainakaan en ole löytänyt), eli yksinkertaisetkin laskentamallit kelpaa, tarkastus ja lutettavuuden arviointi riipuen vähän katsastajan ammattitaidosta. FEMin kuvia kun tarjoaa niin kysymykset on aika vähissä.

    Lujuuslaskentaa työläämpi homma on kuormitusten määrittäminen.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tero_S 2002-10-09 09:43 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!