Puujäljitelmää.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja JR, 28.12.2002.

  1. JR

    JR Gearhead

    Oliskos kenelläkään ideoita mistä Suomesta löytyisi ´64 T-birdin keskikonsoliin sopivaa pähkinäpuu jäljitelmää (tarraa tms.)? Ei tunnu löytyvän oikeanlaista mistään sisustus liikkeistä, eikä amerikan varaosa toimittajiltakaan. Thunderbird Ranchiltä löytyis kai oikeanlaistakin, mutta eivät tunnu vastaavan kovin ripeästi sähköposti tiedusteluun...
    Ehjä keskikonsolin kansi kun jo on löytynyt, mutta kun se on HT:stä, eikä Landausta, niin siinä ei ole siitä pähkinäpuu jäljitelmää...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: JR 2002-12-28 13:11 ]</font>
     
  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Onko autossa muualla samaa jäljitelmää? Viet tarrapainoon ja ne skannaa sen koneelle, retusoi vähän ja tulostaa sopivan pätkän.
     
  3. JR

    JR Gearhead

    Jaa että tämmöinenkin onnistuu? Eipä tullut edes mieleen, meinaan kyllä sitä löytyy autosta muualtakin. Se konsolin päällisen on vaan edellinen omistaja pilannut (kuten koko nykyisen konsolin). Onpa se tekniikka ihmeellistä... Onko mitään kokemuksia jäljestä?
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Minullekin tulisi ensinnä mieleen kokeilla tarran tekoa mallista. Tarrojen tekoon on monia eri menetelmiä, joista jää erilaista jälkeä. Myös materiaalit vaihtelee ja tuohon keskikonsoliin pitäisi varmaan olla hyvin kulutusta kestävää sorttia. Kannattaa käydä alan firmoissa kyselemässä.

    Thunderbird Ranchin heput ei tosiaan taida noteerata suomalaisia maileja, itse yritin jokunen vuosi sitten useaan otteeseen saada vastausta, mutta tuloksetta. :sad:
     
  5. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Mikkelissä on yks kumi/muoviliike: TKA,sieltä ostin joskus kontaktimuovia puukuviolla ja ei maksanut paljoa,mut sitä varmaan ei edes uskalla kuvitellakaan tohon autoon, laittelin sitä joskus mopoon muistaakseni-buhahhaha-:eek:

    mut toi vois toimia,jos teettää mainostoimistolla tai jossain!
     
  6. makke

    makke 1st gear

    Noita löytyy ootrausmaaleja valmiina sekä myös tarroja. Muistaakseni löytyy jos jonkinmoista tavaraa. Tarrat mm. lämmitettäviä ja siten taittuvat vaikeisiinkin muotoihin. Tarraa on ainakin foliatecilla. Lisää tietoa löytyy mm. http://www.kiiltovaunu.com

    Tai sitten tekee ootrausaineen itse. Ei kun oluella pläträämään (tehdään olueeseen) ja ohjeita kirjastosta tai netistä etsimään... :wink:
     
  7. Lettu

    Lettu Gearhead

    harkinnu lakattua viilua? kaarevat osat voi olla vaikeempia, mutta mitä oon kuullu niin kuumassa vedessä saa viilun asettuun kaarellekkin aika jämäkästi..
     
  8. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Yks kaveri haki farmariin puukyljet kirjakaupasta. Myyjä ihmetteli mihin tarvii 12m kontaktimuovia ja kohta vielä 2 metriä lisää, takaluukku oli unohtunut laskuista :smile:
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    -No hyvä, kun ei tuulilasi! :smile:
     
  10. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    onko tietoa kuinkas tuo on kestänyt pakkaset ja muut??
     
  11. JR

    JR Gearhead

    No niin, sieltä Thunderbird Ranchiltä sitten vastattiinkin, ja niiltä löytyy niin kojelautaan, konsoliin, kuin oviinkin omat pähkinäpuu palasensa. Kaikki voi ostaa erikseen, vaikka niiden kotisivuilla ne on paketteina. On toi parin viikon vastaus viive vaan aikasmoinen...
     
  12. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ei ole. Auto meni myyntiin kohta tuon jälkeen, valkea 73 caprice stw, alkup. väri vihreä. Tietääkö kukaan?
     

Kerro tästä muillekin!