Puuosien kunnostus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Anonymous, 28.2.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Starcraftin sisustan puuosat ovat melkokehnossa kunnossa ja ajattelin kunnostaa ne. Onkos kellään hyviä vinkkejä miten ja millä kyseisten osien uudelleen lakkaus kannattaisi tehdä.
     
  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Noin amatöörinä sanoisin, että pensselillä saa riittävän hyvää jälkeä, kunhan vain investoi sutiin, joka ei tiputtele karvojaan. Ja puolikiiltävää lakkaa, kiiltävällä tulee muovinen ja epätodellinen lopputulos.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    tein itse näin:1 hionta puulle.2 lakkaus uretaani alkydi lakalla (unica super pk) ja sivellin oli hyvä,jotain kamelin perskarvaa tai muuta yhtä harvinaista .3 välihionta vesihioma paperilla 4.lakkaus uretaani alkydi lakalla (unica super pk) ja sivellin oli hyvä,jotain kamelin perskarvaa tai muuta yhtä harvinaista .5 välihionta vesihioma paperilla.6 lakkaus uretaani alkydi lakalla (unica super pk) ja sivellin oli hyvä,jotain kamelin perskarvaa tai muuta yhtä harvinaista....jne...p.s vaihde kepin nupin upotin lakkaan ja tuli hieno
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    eiks helpoin olis hionnan jälkeen , kevyt ruiskutus ja sit vahva päälleriuskutus(vahvempi lakka) ja kuivatuus ?????????????? mitä??????????
     
  5. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    On varmaan, jos omistaa ruiskun. Jos joutuu viemään maalarille, niin hintaa tulee 10 kertaa enemmän penslattuun verrattuna. Pieni kohde ja hämärissä sisätiloissa, niin itse saa tehtyä jopa huippuhyvän lopputuloksen. Jos siihen jotain pölyhiukkasia laskeutuu, niin näyttää hiomavahaa myöhemmin.
     

Kerro tästä muillekin!