pysty kallistuma.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Anonymous, 20.12.2001.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Moro

  Bemussa madallus jousien asennuksen jälkeen camper kulma meni negatiiviseksi. madallusta tuli 35mm. Miten olisi järkevintä säätää kulmat kohilleen.Myydäänkö jotain säätö osia esim iskarin yläpäähän.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Camber = sivukallistuma.
   
 3. Micky

  Micky Gearhead

  Kärsi karu todellisuus ja osta bemuus renkaat kun on loppu aina vain uudet ja uudet kuulemma saa kulmat kohdalleen kun vaihtaa normaalit jouset saattaa olla perääkin en sitten tiedä 8 sentin kallistuma alkaa olee hiukkase vaikee säätää jos ei oo säätöi!!!
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  eipä täältäkään löytynyt tietoa.. :sad:
   
 5. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Eikö Bemarissa muka pysty säätämään etupään camberkulmia? Kokeilis säätää ne tappiin asti. Toinen vaihtoehto on säädettävät etutolpat (raceosaa). Hinnat voi olla aika huimat, tavalliseen tolppahuussiinkin voivat maksaa vakiomalliset 340 €/kpl. Takapää onkin sitten vaikeampi. Hatara muistikuva kertoo, että dtm-Bemareissa olis kulmat ollu aika kohdallaan. Mutta eipä niissä mitään alkuperäistä ollutkaan. Sensijaan vakioluokkien rata-Bemareissa on näkynyt todella läyhällään olevia kulmia. Vaikea kuvitella, että niillä kulmilla ajo-ominaisuudet olisivat hyvät. Ainakin luulis olevan yks ja sama pyöriikö alla 185 vai 285 nulli. Sellainen paja kuin Tino's Garage (Suomessa) osais ehkä valaista asiaa.
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kiitoksia tiedosta... Takane ei muuttunut.
   

Kerro tästä muillekin!