pysty kallistuma.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Anonymous, 20.12.2001.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Moro

    Bemussa madallus jousien asennuksen jälkeen camper kulma meni negatiiviseksi. madallusta tuli 35mm. Miten olisi järkevintä säätää kulmat kohilleen.Myydäänkö jotain säätö osia esim iskarin yläpäähän.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Camber = sivukallistuma.
     
  3. Micky

    Micky Gearhead

    Kärsi karu todellisuus ja osta bemuus renkaat kun on loppu aina vain uudet ja uudet kuulemma saa kulmat kohdalleen kun vaihtaa normaalit jouset saattaa olla perääkin en sitten tiedä 8 sentin kallistuma alkaa olee hiukkase vaikee säätää jos ei oo säätöi!!!
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    eipä täältäkään löytynyt tietoa.. :sad:
     
  5. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Eikö Bemarissa muka pysty säätämään etupään camberkulmia? Kokeilis säätää ne tappiin asti. Toinen vaihtoehto on säädettävät etutolpat (raceosaa). Hinnat voi olla aika huimat, tavalliseen tolppahuussiinkin voivat maksaa vakiomalliset 340 €/kpl. Takapää onkin sitten vaikeampi. Hatara muistikuva kertoo, että dtm-Bemareissa olis kulmat ollu aika kohdallaan. Mutta eipä niissä mitään alkuperäistä ollutkaan. Sensijaan vakioluokkien rata-Bemareissa on näkynyt todella läyhällään olevia kulmia. Vaikea kuvitella, että niillä kulmilla ajo-ominaisuudet olisivat hyvät. Ainakin luulis olevan yks ja sama pyöriikö alla 185 vai 285 nulli. Sellainen paja kuin Tino's Garage (Suomessa) osais ehkä valaista asiaa.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiitoksia tiedosta... Takane ei muuttunut.
     

Kerro tästä muillekin!