Quarter glass - asentaminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Jacka, 29.4.2013.

  1. Jacka

    Jacka Gearhead

    Nyt(kin) loppuu järki. Miten ihmeessa asennetaan quarter glass paikoilleen omaan tilaansa? Rautalangasta väännettyjä ohjeita kaipaan... Potilas on -72 avo Centurion.

    Luultavasti kaikki muut osat on paikoillaan, mutta itse lasi löytyi hyvässä kunnossa takakyljen ja verhoilujen välistä...
     
  2. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Sun pitää ensin päättää kumpi on helpompi aukaista - takakylki vai verhoilu. Luultavasti verhoilu on helpompi saada ehjänä pois ja sieltä pitäis löytyä mekanismi jossa ikkuna on alalaidastaan ollut jotenkin kiinni :)
    LeBaronissa sivuverhoilun irroittamiseksi täytyy ottaa takaistuin pois, selkänojaa ei ole ihan pakko. Se mekanismi sitten, "window regulator" vai miksihän ne ameriikkalaiset sitä kutsui.. lähtee sitten irti lasin kanssa ja saattoipa olla että lasin vaihtoa varten tuo hökötys piti irroittaa kokonaan. Tunnin / kahden homma jos osaa, paljo enämpi jos on keltanokka. Voi olla sitten ahtaatkin paikat availla pultteja, mutta Centurionista en itseas. tiijä ollenkaan.
     
  3. Jacka

    Jacka Gearhead

    Joo anteeksi sekava selitys. Tuota juuri mietinkin ja pähkäilin, että pitääkö window regulator ottaa ensin pois tilastaan ja sitten asentaa itse ikkuna siihen paikalleen... Ja tämän jälkeen sitten yrittää laittaa koko "kompleksi" kerralla paikoilleen?

    Help... =)
     

Kerro tästä muillekin!