R.I.P. Mika "mxu" Saarelainen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Naumasto, 16.1.2017.

  1. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Eilen joutui jättämään jäähyväiset ystävälle,harrastajalle,intohimoiselle moottoripäälle ja pyyteettömälle auttajalle!Vielä olisi ollut renkaita poltettavina ja penkkoja hivoteltavina,koneita kasaamatta ja tarinoita kertomatta.Mutta elämä on arvaamatonta ja nyt pitää vain odottaa että tapaamme jälleen.

    Ps.Rajan siellä puolen kaikki härvelit partakoneesta puupalloon on varustettu isolohkoilla!!Sladissa ohi ja kaasua!!!

    R.I.P. Ystävä!
     
    Fileeraus ja Herje tykkäävät tästä.
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

    Eilen kuulin huhua pois menosta. :odcry:

    Muutamia kertoja tuli jeesailtua puolin ja toisin.


    Kepeät mullat.
    Ja pitkät burnikset sinne jonnekkii.
     
  3. max

    max Double Gearhead

    Ikävä uutinen.Mikä mahtoi kaataa mxu:n?
     
  4. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Veritulppa molemmissa keuhkoissa.Lanssilla sairaalaan ja matkalla oli pysähtynyt sydän.Puol tuntia oli menny ennenkuin olivat saaneet sydänkeuhkokoneeseen.
    Eilen olivat kuvanneet aivot ja vakava aivovaurio,ei mitään tehtävissä.Käytiin teholla jättämässä jäähyväiset ennenkuin ottivat töpselin seinästä:(
     
  5. paja1

    paja1 Double Gearhead

    jäi sitte impala/caprice -73 miitti pitämättä :( josko hänellä enää sellasta autoa olikaan kun aikaakin siitä on kun nähtiin himoksella.
    R.I.P.
     
  6. SQ

    SQ Gearhead

    Olipahan ikävä uutinen. :(

    Osanotto Mikan läheisille.

    Vain kerran tavattiin livenä kun hän kävi useampia vuosia sitten Pohjanmaalla ostamassa multa Camaron (tietysti kuminkäryisissä tunnelmissa), mutta Mikan persoona, intohimo harrastukseen sekä tekninen tietotaso teki kyllä lähtemättömän vaikutuksen ja se innostus välittyi myös myöhemmin vaihdetuista s-posteista ja OD-viesteistä.
     

Kerro tästä muillekin!