Raahe Cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja apukuski, 7.7.2009.

  1. apukuski

    apukuski Gearhead

    Oisko jollain tarkempaa infoa kyseisestä tapahtumasta kuin tuo vähä mitä tapahtuma ilmossa on? Esim kellonaika ois aika kiva.. Vois käydä ehken pyörähtämässä :odroll:
     
  2. Piru

    Piru 1st gear

  3. apukuski

    apukuski Gearhead

    Kitos.. Katsellaan jos sitä eksyis paikalle...
     
  4. Liekki

    Liekki 3rd gear

    Jenkit ja harrikat liikkeelle... :eek: Kärsiiköhän tonne sitten tulla ollenkaan vanhalla ooppelilla? Kyseessä 67´ Opel Rekord C... Vai onko tää niitä jenkkionjees-cruisinkeja?
     
  5. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Oulujärvelle ainakin kaivataan myös vanhoja Ooppeleita!
    (Kts. tapahtumat.)
     
  6. matkalaukku6

    matkalaukku6 1st gear

    Kyllä tuo sun opel on kuiteskin sen ikäinen että ei muuta kuin letkaan vaan. 8)
     
  7. Liekki

    Liekki 3rd gear

    No hemmetti. :D Jos vaan talous suo ni kyllä kait se pittää jompaan kumpaan tapahtumaan ängetä mukaan. Harmi ku ovat samaan aikaan. Noh, eipä nuita päällekkäisyyksiä voi täysin välttää. Rajallinen määrä kummiski nuita viikonloppuja kesässä. Hyvä että tapahtumia riittää. :)
     
  8. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Toivottavasti Raahekin vihdoin viimein virkoaisi jenkki tapahtumalla. Itse en pääse on tuota etäisyyttä, mutta jos velpoika ulkoiluttais vaikkapa DeSotoa.
     
  9. apukuski

    apukuski Gearhead

    Lupas huomiseksi hyvät kelitkin ja nyt ei oo enää matkaa kun 90km niin taidan kyllä pyörähtää paikalle.. tulkaahan nykymään hihasta jos tunnistatte :lol: Punaniska Pick Upin melkovarmasti tunnistaa kyllä :odroll:
     
  10. HonkyTonkZombie

    HonkyTonkZombie 1st gear

    Ei muuta kuin cruisinkiin mukaan kaikki kynnelle kykenevät! 8) Mukava huomata että kauempaakin on tulossa vierailijoita! Harmi vaan että suunnitelmat meni mönkään, eikä saatu bändiä ja suurempaa tapahtumaa luotua. MUTTA, äksöniä on luvassa loppukesästä! :D
     
  11. Manuel Carlos

    Manuel Carlos 1st gear

    DeSoto ulkooilee vasta siinä suuremmassa cruisingissa. Nyt vain Fury liikkuu letkassa.
     
  12. apukuski

    apukuski Gearhead

    Vituix män.... :mad: Oli kello sitä vaille paljon ku oli auto siinä kuosissa että sillä ois voinu harkita lähtevänsä paikalle että ei ollu kyl mitään jakoo keretä.. :-?
     

Kerro tästä muillekin!