Raatovankkurissa kummittelee???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja J.M, 25.10.2008.

  1. J.M

    J.M 1st gear

  2. sepi 74

    sepi 74 1st gear

  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Jos nyt pari... :rotfl:
     
  4. JKF

    JKF Gearhead

    :eek: Ei tuo kalmo kyllä vaikuta olenkaan pahansuovalta. Hieman hämmästynyt ilme kasvoilla, kun ei ole ilmeisesti aikaisemmin naamavärkkiään OD:n palstalle saanut.
     
  5. fossiili

    fossiili Gearhead

    Nyt äkkiä iloitus piiri ohjelmalle ja juttua tekemään.

    Saadaan tähän asiaan jotain selvyyttä. :rotfl:
     
  6. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Hehheh... Hyvin on heijastumat sattunu kohdalleen, tällaista on nähty ennenkin. Mut hyvä että on mielikuvitusta. :rotfl:
     
  7. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Mitäs tossa, jamppa vaan tsiigailee että "mitäs tää on, joku voimakenttäkö kun ei läpi pääse??" tai että "woot, mistä tän saa auki, en oo koskaan näitä jenkkejä ymmärtäny.." :rotfl:
     
  8. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Meillä on hauturissa vissii kans joku henki kun tulee kotia ja irrottaa turvavyön niin kuuluu semmonen ihan hiljanen valittava ääni korvan juuresta: Oiiioivoiiioiih... Aina tulee aatelleeksi että on niin monta rauhatonta sielua joiden tomumaja on saanut viimeisen kyytinsä meijän autolla...

    Se on hyvä kokeilla ruumisautokyyti kuitenkin jo elävänä.
     
  9. CTS

    CTS Gearhead

    Mieluummin englannin vastineelle, Riivatut talot (Most haunted) -ohjelmalle.

    Se todella uskottava meedio varmaan ottais äkkiä yhteyden kiesissä majailevaan kummajaiseen ja selvittäis mikä sillä on tilanteena.
     
  10. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    mitä sitä häiritsemään se on kuitenkin joku jenkki eemeli mikä on joutunut lähtemään ennen aikojaan ja haluaa vielä nauttia jenkin kyydistä :wink:
     
  11. wezze

    wezze 3rd gear

    tai sitten se on vaan krapulainen Pannu joka vapisee niin kovaa ettei ole selvemmäksi filmille jääny :rotfl:
     
  12. J.M

    J.M 1st gear

    niin onhan siellä kyllä kaiken näköisiä karvanaamoja kyydissä ollut,enkä tarkoita auton virkakäyttöä. :lol: jospa tuo nyt on se viinanhenki?
     
  13. kotr

    kotr 3rd gear

    Hyi helevata :eek: Oikeen rupes menee kylmiä väreitä...En tiiä sitte johtusko se parin päivän rännistä :rotfl:
     
  14. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Ehkä Esterissäkin on vielä pari sielua vielä jemmassa, mutta eipä nuo ole vielä ainakaan mitään pahaa minulle halunneet...
    Ja kivahan se on ettei tarvii yksin ajella (mielummin hiljainen tyyppi kuin joku joka kokoajan kaikkea räplää ja hölisee)...
     
  15. mikamaalainen

    mikamaalainen 1st gear

    öhh. olisko se ääni siitä kun turvavyö rullaa sisäänpäin? :rotfl:
     
  16. yoko1

    yoko1 1st gear

    Joo Kyllä toi varmaan voittaa Emännän ja kolme penskaa :D
     
  17. TeeJii

    TeeJii 1st gear

    Oikeelta vai vasemmalta? :rotfl:
     
  18. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Saa olla onnellinen se jonka autossa kummittelee. Ite joudun tyytymään vaan hämähäkkeihin ja niiden verkkoihin... Niin no eip tuo voorti aito kalmakiito ookkaan... :lol:
     
  19. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    No se tietty ekaksi tulee mieleen, mutta ei kai se hautausautossa välttämättä johdu siitä... Mukava se silti on kun muistuttaa uikutuksellaan elämän viheliäisyydestä ja ihmiselon päättymisen autuudesta... :rotfl:
     
  20. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Raatovankkuri?

    Ostinpa aikanaan Mirafiorin. Ok, virhe yksi... Mutta jatketaan.

    Kun kaupat oli tehty, aloin ihmetellä Wunderien vahvaa lemua, vaikka olin pari peilissä roikkunutta jo nakannut roskiin.
    Autossa oli edellisellä omistajalla piiloteltuna 12 Wunderia mitä ihmeellisimpiin koloihin, joita sitten etsiskelin koko viileän syksyn ja alkutalven.
    Nuo 12 löydettyäni alkoi jo olla talvi pitkällä ja aiemmin autossa sattuneet tapahtumat eivät siksi itsestään ilmoitelleet.
    Keväällä ensimmäisenä aurinkoisena päivänä autoon istahdettuani ihmettelin makeaa hajua, joka jostain syystä toi mieleen vanhan kissamme. Asiaa sen enempiä ajattelematta unohdin koko jutun kunnes seuraava aurinkoinen päivä sattui kohdalle: Makea haju oli voimistunut.
    Vieläkään ei nupissa linjat auenneet, veivasin vain ikkunaa isommalleen auki ja ajelin tyytyväisenä.
    Seuraavana päivänä oli mitä keväisin auringonpaiste, kun auton luokse tulin parkkikselle. Siinä vaiheessa päässä naksahti ja tajusin mikä se makea haju on: Jotain mätänee autossa :eek: Siis ihan oikeasti mätänee, ei vain muutu ruosteeksi :wc:
    Haju oli jo auton ulkopuolellakin sen verran vahva, että naapuriruudun Honda-kuski nyrpisteli nenäänsä lähtiessään. Auton sisällä oli todella karmea dunkkis.
    Ajelin autolla 30km tallille, missä aloin siitä purkaa sisustusta ja olihan siellä: takapenkin alla olleet mitkälie juuttimatot oli imeneet arviolta pari litraa verta ja jotain muuta epämääräistä. :eek:

    Löysin vielä vanhan keltaisenpörssin, jossa auto oli myynnissä ja saiin myyjän puhelinnumeron. Kaveri kertoi vaivaantuneena setänsä kuolleen puukotettuna takapenkille ja hän oli heittänyt sotkeentuneet penkinpäällisetkin sen takia pois...
    :cry:

    Setämiespä vain ei saanut rauhaa penkin alla, vaan päätti tulla hauskuuttamaan uutta omistajaa sieltä.
     

Kerro tästä muillekin!