racekone

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja duster70, 24.12.2005.

  1. OL

    OL Gearhead

    ovat battenin loppuun käpistelemät, tuotu suoraan ameriikasta.
    virtaus penkissä antoi ihan mukavat lukemat mutta rapeeta
    tavaraa kuitenkin...
     
  2. duster70

    duster70 1st gear

    no pidetään sininen paikallaan ja katotaan. En ole etsimässä nyt mitään kauhean eksoottisia kansia, lähinnä hyvin virtaavia ja "helppo" asenteisia.indyn sivujen kautta löytyi nämä kannet kohtuu hintaan www.aeroheadracing.com/id6.html mistäs ootte muuten turbiinit hommannu tilannu tci, jn trading? saisin muutn kans predatorin alle 300€ et kannattaisko ostaa? oli lainassa koko viime kesän ja toimi hyvin mut luin jotain vanhaa juttua et oli vähän ongelmia säätöjen kanssa.
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tätä vartenhan sulla on throttlestoppi jotta toisiopuolikin alkaa syöttämään kakkua taas ;)
     
  4. gremlin

    gremlin Gearhead

    Konolan dynossa joskus kattelin niin silla oli 2 holleyn sinista punppua :eek: Siella dynotaan pro/promod koneita, 1200-1500hv.
    Eihan se sinisen pumpun riittavyys ole tuotosta kiinni, lahinna siita ettei se jaksa tyontaa bensaa eteenpain auton kiihtyessa. Eli bensan massa ''kasvaa'' suureksi, ja isommalla linjalla ongelma tulee herkemmin :soosoo: . Mulla oli kanssa Malloryn 140 punppu ja silla paasi matalia 11s aikoja ilman onkelmia. Olis voinu paasta kovenpaakin mut ko ei paassy :oops: Kaasu linjaan laitoin sitten toisen punpun, sitten paasi kylla kovasti kovenpaa :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!