Racers Place lopettaa

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TimoT, 21.3.2018.

 1. TimoT

  TimoT 3rd gear

  Kuulin, että Make pistää pillit pussiin ja jää "eläkkeelle", punttikone ym. siirtynyt uudelle omistajalle ja halli myyty... harmi.
   
 2. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Saman kuulin minäkin jokin aika sitten. Tai itseasiassa kuulin että on lopettanut jo. Kuinka mahtaa olla, vieläkö on auki vai jo kiinni?

  Itse en valitettavasti tullut asioineeksi tuolla koskaan. Muutaman tarjouspyynnön osakasoista olen viime vuonna sähköpostilla laittanut mutta kun ikinä ei tullut vastausta, jäi kaupat sikseen. Mutta, vakiasiakkaat ovat kyllä kehuneet liikettä.
   
  1purehell ja Rotten tykkäävät tästä.
 3. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Sinne olisi pitänyt mennä. Jotakin ARPin pultteja olin vailla niin ei kuunaan vastannut kysymyksiini. Sitten kun sattumalta olin reitittänyt itseni stadista Tuusulan kautta Hyvinkäälle ja tein välistopin RP:n pihaan, niin siellähän niitä pultteja oli hyllyssä.

  Aika suomalaista. Odotetaan, että asiakas tulee ostamaan sen asemasta että oltaisiin itse menossa myymään.
   
  1purehell, Stang_81 ja Rotten tykkäävät tästä.
 4. rb

  rb Gearhead

  Toivottavasti se, joka on laitteet ostanut jatkaisi toimintaa, koska kyseisille palveluille riittää pääkaupunkiseudulla taatusti kysyntää.

  Se vaan, että hinnat ja aikataulut tulisi edes suunnilleen pitää kutinsa.

  Se, että jos tilataan osia ja siihen liittyvää työtä, niin hinnan kaksinkertaistuminen ja toimitusajan kolminkertaistuminen ei luo enää jatkossa mahdollisuuksia yhteistyölle.
   
  Rotten tykkää tästä.
 5. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  Näinhän se on, suomalaiset firmat eivät enään kykene hinnalla / tavaran toimitus nopeudella kilpailemaan nettikauppoja vastaan. Ainoa millä pärjää on hyvä asiakaspalvelu + laadukkaat nettisivut (webshop), jos sitä ei ole, niin homma loppuu melko nopeaan.
   
  Saetkae, talonmiehen vapaapäivä ja Karpov tykkäävät tästä.
 6. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Hmmm tasapainnottaakohan kukaan enään V-moottoreita?
  Racer Place tasapainottu minun moottorini. Vaihtoehtoja ei ollut kovin montaa...

  Sen vähän mitä itse asioin liikkeessä niin aikataulut eivät tosiaakaan olleet yhtään sitä mitä
  luvattiin.
   
 7. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  Tilausten tekeminen ja kaupanteko etänä oli tosiaan vähän niin ja näin, mutta paikan päällä asioidessani ei moitteen sijaa. Moottorikin tuli dynotettua asiantuntevasti.

  Harmi että lopettaa, mutta onhan tämä äärimmäisen haastava ala yrittää tässä markkinatilanteessa. Kaikkia merkkejä ja malleja pitäisi palvellla, pitää varastossa kaikkea, olla kilpailukykyinen, ja homma pitäis toteuttaa käytännössä maahantuontina siihen liittyvät haasteet huomioiden.

  Ja aina on joku kondomitkin uusiokäyttävä penninvenyttäjä itkemässä, kuinka hänen katsastuksesta pompanneeseen monivärisistä peltiosista harsittuun mutta ihan hyvään lotjaansa saisi 'summmitilta tai rokkautosta kolme euroo halvemmalla tän jarrulevyn'.
   
  MadMike, T&S, kompassi ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. 67_Camaro

  67_Camaro 2nd gear

  Pistetään toisen topiikin vastaus tähänkin, eli
  Petri Lensu (https://www.lensupowershop.fi/) on ostanut Laakkosen tasapainotuslaitteiston.
  Kävin viikko sitten Lensulla Vantaalla painottamassa SBC 3.75" akselin ja hyvää oli palvelu!

  Hinnat löytyy : https://www.lensupowershop.fi/moottoreiden-tasapainotukset/
   
  Liimis ja Camino'79 tykkäävät tästä.
 9. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Tää on aika "paha" .
  En nyt kerro virmaa mutta muutama vuosi takaperin 302 SBC kampuran puntitusksesta tuli 340€ lasku. Puhelimessa kerrottiin että maksaa korkeintaan 200€ .
  Kyse oli pelkän akselin puntituksesta ja mukana oli yhden pytyn liikkuvat.
  Kun soitin että mitä vittua niin kerrottiin että siinä oli kaikenlaista mutta ei osattu kertoa mitä ne kaikenlaiset oli:wc:.
  Kohta menee vastaava akseli Sportti-autoon puntille, saas nähdä tuleeko kaikenlaista vai pysyykö hinta, 383 akselissa piti.
   
  Muokattu: 27.3.2018
  Rotten tykkää tästä.
 10. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  Juu jaa ihmeessä tietoa sit tännekin koska pakko kummiskin itekkin painottaa toi sitsueisonin alakerta uusiks :D
   
 11. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Lahden kansityössä tasapainoitettiin mun Polaran 383. Toki ihan maamoottori tasoa. Ei mikään race / hipo kone.
  En tiedä tekevätkö puntitusta raikkaamille myllyille, mutta kysyähän kannattaa.
   
 12. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Ainakin Make (Racers Place) teetti itse koneistukset ja käsittääkseni myös puntitukset juurikin Lahden Kansityössä, ennen kuin siis hommasi omat puntituslaitteet...päättele siitä.

  Harmi että RP on lopettanut, olihan tuosta jo huhua...puhelimeen vastaaminen ei ollut koskaan kummoista, sinne piti mennä paikalle.
  Palvelua sai kyllä ja hyvän neuvot kaupan päälle...moni homma olisi jäänyt tekemättä ilman Makea ja Racers Place:a...paljon tuli ostettua osia vuosien mittaan ja erikoisempaakin tavaraa hommattiin tarpeen mukaan, kun torstai iltaan mennessä sai tilauksen sisään, niin alkuviikosta sai hakea osat.
  Kätevää kun vauhtikauppaan oli matkaa alle 10 km reitistä riippuen ja se oli lauantaisinkin auki.

  Ensimmäiset kerrat olin tekemisissä Maken kanssa Part Corner:n aikaan ja sitten RP:n aikaan Keravalla kahdessa paikassa, tässä viimeisessä paikassa en tosin käynyt kertaakaan.
  Se taas on puhtaasti johtunut siitä kun varsinainen rakentelu innostus hiipui tuossa muutamaksi vuodeksi lähes kokonaan...käytännössä ollut vain sellaista kaluston ylläpitoa, huoltoa/korjailua.
   
  Muokattu: 21.3.2018
 13. pantera

  pantera Gearhead

  Tilinpäätöstietojen mukaan tappioo tullu viimevuodet viisnumeroisia summia, kantsii lopettaa kun on vielä jotain jäljellä.
   
  Muokattu: 21.3.2018
  MadMike tykkää tästä.
 14. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Lahden kansityössä eivät pystyneet tuollaista kuulemma tasapainottamaan. Olisi pitänyt olla erilainen V-moottoria tai miellellään suora....

  https://1drv.ms/u/s!Ak0ev910-aPVtzC7fmVYVmtKc2_6
  Tuollainen
   
  Muokattu: 21.3.2018
 15. 4d sedan

  4d sedan Gearhead

  Lahden Kansityössä on ainakin kaikki mun V8-moottorit tasapainotettu.
   
  MadMike tykkää tästä.
 16. Mopar

  Mopar Gearhead

  Kansityötä itsekin käyttäny painotuksessa ym. kerran laittoivat mallory metalliakin yhteen vähän eksoottisempaan tapaukseen.
   
 17. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  No, Lensu hoitaa hommat ammatitaidolla harrastajille jatkossa. Hinta on suuntaa-antava sen takia et joskus voi joutua tekemään jotain mielenkiintosia juttuja et saa punttiin, jos työmäärä vaikka kolminkertaistuu niin siit on hyvä jotain periäkin. Eli poikkeustapauksissa ja niist varmanakin sitten erikseen ollaan yhteydessä ennenkun tehdään.

  Tavallaan väärä tieto toi et Racersplace lopettaa, Make vaan lopettaa sen pitämisen. Uusi pitäjä avaa putkan suunintelmien mukaan pääsiäisenä jolloin siihen on näppärä käydä tutustumassa vaikkapa American Car Show käynnin yhteydessä. Tää varauksella mikäli remontti valmistuu. En nyt muista osoitetta, mut sijainti tulee olemaan Kehä III:n pohjoispuolella jossain motonetin hujakoilla, siis toisella puolella kehää. Valikoima ja palvelu ei ainakaan todennäköisesti huonone. Aluksi kauppa on auki käsittääkseni lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.
   
  rallikuski ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
 18. stana

  stana 3rd gear

  Jossain näinkin jonkun uuden liikkeen mainoksen? En vaan muista missä.. Kauppiailla kannattaa vaan muistaa että palvelis aasiakkaita myös etänä, perämetsien miehet ei välttis viitsi tiskille toiselta puolelta suomea lähteä, ja käypäistä rahaa olis kuiten tarjoamassa.
   
  Herje tykkää tästä.
 19. Rebel67

  Rebel67 1st gear

  Ei se Pete vsrmasti siellä Power shopissaan ketään kysymättä konkurssiin ryöstä.. ei edes V-8 miehiä:rolleyes::)
   
 20. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Sähköposti ja matkahuolto toimii osien suhteen perämetsässäkin. 24/7. Systeemi jatkuu samaan tyyliin kuin ennen, vain yksi on poissa...
   

Kerro tästä muillekin!