racers place

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja duster70, 21.7.2006.

  1. garagektc

    garagektc Gearhead

    ja edes välttävää apumiestä ei näillä työvoimakustannuksilla palkata ihan helposti...

    onnex kuitenkin jaksavat yrittää niitä autella jotka apua tarvitsevat. ja mokiahan tulee "paremmissakin" piireissä.
    jos joku tietää yli viikon toimineen varaosalafkan josta kellään ei ole valittamista niin pistäkääpäs kaikkiin alan lehtiin mainos...
     
  2. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Jotenkin niin tuttua vaikka en nyt juuri auton osia myykään
     
  3. Jasca

    Jasca 1st gear

    Oiskohan nimim. jylhä pikkasen liiotellu... Vaik onhan se varmaan ajoittain tommosta, en mä sitä sano. Jos se kokoajan tai edes säännöllisesti ois tota, niin tuskin toi American Importkaan ois konkkaan menny!

    Kyl taitaa tätä nykyä monella jenkkivaraosaputkalla olla enemmänkin viheltelyä kuin hikihatussa hommien painamista.

    - Jasca -
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Ei ainakaan paljoa liioitellut.
    Arki on Racers Placessa hyvinkin tuota aina helmikuulta lokakuulle. Jos aikaa oikeesti viheltelyyn jää on se aika aina 17.joulukuuta-2.tammikuuta. Silloin on hiljasta.

    Muutenkin tuntuu, että harrastajilla on semonen kasvain päässä, joka alkaa aina sykkimään ja turpoamaan kun aurinko paistaa. Keväällä aletaan huhtikuussa hirveällä touhulla tilaamaan osaa vapuksi. Sitten juhannuksen jälkeen jos kärry ei kuljekkaan niin ei sillä niin väliä enää ole.

    Mielekkäintä myyjällekin olisi, että isot ja painavat osat tilataan joskus syys-lokakuussa, niin saadaan edullisella kontti rahdilla varmasti keväälle.

    RPssä on muutenkin politiikkana, että tarpeensa tunteva ja osanumeroilla tilaava asiakas saa tavaran aina edullisimpaan mahdolliseen hintaan. Silloin tietysti vastuu tuotteen oikeellisuudesta jää asiakkaalle, jos hän on ilmoittanut väärän numeron. Aniharvoin kuitenkaan tästä riitaa tulee ja uusi sopiva osa hankitaan tilalle pika pikaa.

    Osanumeroilla tilaamisen edistämiseksi RP:n sivuilla on hintaluettelo ja linkkejä valmistajien sivuille.

    Racers Place hangaround
     
  5. HEMI

    HEMI 1st gear

    Vähän ku rengas-sesonki....ku se aika tulee niin ei kahvia paljo kerkee hörppimään :wink:
     
  6. Karva

    Karva Gearhead

    If NISMO Means NISSAN MOTORSPORTS Then HOMO Must Mean HONDA MOTORSPORTS


    :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    En ole ennen huomannut, toi on helv... hyvä !!!

    Täytyy laitta textiviesto näille kylän Honda tunnigi guiseppoille ....



    Joka tapauksesa, jos tarvii osaa edullisesti ja oikeita kamoja, Racers place on hyvä paikka tilata, mutta yhtä kaikki muutkin varaosa-kaupat pääsee joskus yllättään, racer placelta pitää jo senkin takia tilata kun firma touhuihin ovat pojat päätyneet, kuka sen muu pitää pystyssä kuin me ???
     
  7. 383

    383 Gearhead

    nää ikuiset valittajat pistäkää oma varaosa pulju pystyyn niin sitten tiedätte mitä se on :poff: :poff: :poff: :poff: :poff: :poff:
     
  8. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    onhan tuo tiskin takana olo kiireistä....myönnetään. Itsellä ei henk.koht. kokemusta mutta likeltä liippaa. Täytyy vain pystyä hoitamaan aina asiakas alta pois nopiaan. Kuitenkin tyydyttäen jotakuinkin asiakkaan tarpeet.

    Mutta esim omalla kohdalla on tällä hetkellä mennyt näin:
    Tilasin Moottorin + laatikon kannake kumit, Luvattiin 1-2 viikkoon joten päätin että ok, ilman muuta tilaan täältä.

    Samalla kysyin öljytikkua varrella koneeseen ja nopeusmittarin vaijeria ja kaikki piti löytyä.
    Viestissäni ilmoitin että osilla olis kiire kun alkaa ajokausi ja uusi kone nostetaan juur keulalle. (tähän ajokauden alkuun oli n. 2-3viikkoa)
    Osista eikä myyjästä kuulunut hiukka vajaa kuukauteen mitään joten soitellin mutt akun en useiden päivien yrityksestä huolimatta saanut puhelimeen niin viestitin ja ilmoiteltiin että koneen kumit oli olleet väärät vaikka nimenomaan ilmoitin että 300 ja New Yorkerissa on erilaiset, Sitä en tiedä oliko pakkaajan vika vai tilaajan(myyjä).
    Jatkoin odottelua ja taas kuukausi vaihtui eikä vastauksia tai osia. Ilmoitin että halaun mittarin vaijerrin sekä sen tikun nyt heti kun ne kerran hyllyssä olivat hällä.
    Ne tuli ja kun paketin avasin niin tikku oli aivan vääränlainen kuin alkuperäinen eikä sopinut ei niin mitenkään koneeseen ja samoin nopeusmit.vaijeri täysin väärä.
    Tikkua kun kokeilin pari viikkoa ennen vaijerin kokeilua niin lähetin ensin tikun palautuksena. (sovittiin puhelimessa {kerrrankin sain kiinni puhelimella} että lähetä takas ja hän pistää heti uuden tulemaan kun saa palautukseni.) Uutta tikkua olen nyt odotellut n. 2 viikkoa, niin nyt voin vain sanoa että kyrpii niin he*tisti tämmöinen toiminta asiakasta kohtaan.
    Kyseinen kaveri ei ole ilmoittanut mitään että tiknu toimitus viivästyy tai muuta niin lähetin hänelle perjantaina viestin että homma saa olla ohi ja rahat tilille takaisin. viestiini pistin numeroni (on varmasti hällä jo ennestään) ja ilmoitin että soittaa jos kysyttävää, kun en kerran häntä ole taaskaan saanut kiinni moniin päiviin eikä mulla ole aikaa kokopäivää yrittää soitella tällaisista asioista.
    Häneltä ei ole tullut viestiini mitään vastausta eikä yhteydenottoja.
    Nyt vien postiin vaijerin ja odottelen sen jälkeen soittoa tai yhteydenottoa tilinumero kyselyjen merkeissä.

    Tällainen homma ei toimi... ilmeisesti kaverilla niin kiire ettei ehdi hoitamaan edes kesken jääneitä asioita saati ilmoittelemaan mistään.
    saati vastaamaan sähköposteihin tai soittoihin.
    Onneksi näitä firmoja ei ole montaa.

    Omat ostokseni tuosta liikkeestä jäävät tähän.
    Siellä ainakin jätetään asiakas oman onnensa nojaa.

    Nyt siis EI OLE kyseessä Racers Place.

    Ja viitaten tuohon edelliseen hyvään kommenttiin:
    Ei kukaan pakota ketään perustamaan firmaa ja varsinkaan jollei siihen kykene. Ja kaikki jotka tuollaista puljua ryhtyy pyörittämään niin varmasti tietää että asiakkaita on ja tulee ja hommia on kädet pullollaan...ainakin välillä.
    Vai väitätkö että joku perustaa firman ja miettii omassa mielessään että tuskimpa täällä ketään käy tai tilaa mitään.
    Silloin lisätään työväkeä tai mietitään muuta kannattavempaa vaihtoehtoa jotta kaikki syliin tuleva työ pystytään hoitamaan ajoissa ja luvatuissa raameissa.
    Jos niitä venyttää ja venyttää ajallisesti niin hommiahan kasaantuu vain lisää. Sesonki hommaahan tämäkin.[/u]
     
  9. jylhä

    jylhä 1st gear

    A importin poistuminen ei ainakaan lisää viheltelyä. ja tietty on kun on hiljasia päiviä, mutta sillon tehdään inventaarioo, siivotaan, järjestetään paikkoja ym. kyllä piru joutilaalla jotain teettää.
     
  10. perzza

    perzza 3rd gear


    En tiedä luettinko mut tohon katekoriaan mutta ... ite oon putkialan yrittäjä ja jos kävisin laittelemassa ihmisille vääriä hanoja keittiöön tai unohtaisin vetää vessan pytylle viemärin nii kyllä siitä saiski narista ja turha siinä on valittaa et oli nii kiiru ,mut käykää naapurissa paskalla nii pesette sit kotona kumminki käret ku allas o ... Eli kyllä ne hommat pitää tehrä niin hyvin ettei tuu koko ajan mokia ...
     
  11. naumis

    naumis 1st gear

    tulipas tilattua imusarja sbc koneeseen kyseisestä liikkeestä toivottasti ei tuu postissa moparin pakosarja :D
     
  12. tulppu

    tulppu 1st gear

    jaa, mulle sanottiin levyjarruja tilattaessa plymputtiin ssbc:ltä, että menee väh. neljä viikkoa. Tuli alle neljässä viikossa, ja ihan oikeat osat oli. Olen ihan tyytyväinen.. taitaa vielä ajokausi edes jotenkin pelastua. 8)
     
  13. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Ei voi itsekään kuin kehua, ainoa suomalainen firma jossa itse asioinut kun tilaustavaran kanssa pitää luvatut ajat kutinsa, ja tavara tulee nopeaan. Itse soittelen tuonne aina, jenkit on mulle uutta ja en yleensä itse tiedä esim. minkä merkkistä tavaraa haluan ja mitä vaihtoehtoja tarjolla. Hyvin on milestäni opastettu ja koitettu tarjota parhaan hinta/laatu suhteen omaavaa tavaraa eikä sitä mistä saa parhaan myyntikatteen.
     

Kerro tästä muillekin!