RaceStar Night Of Fire 22.-23.9.2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja 1320, 29.8.2018.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei menny ihan putkee tää kisa, rataa rasvattiin bauttiaralla 10 kertaa. Lauantaina kerkes 2 lähtöö ajamaan, pisin odotus lineupissa yli 3 tuntia. Eliminaattorikin venahti, onneksi tuli laulukuoroon lähtö ekalla rundilla niin kerettiin nippanappa laivaan.
     
  2. josu

    josu Gearhead

    No pääasia että Jere voitti TD luokan ja kovalla 4.0 ajalla onnea pojille
     
    Araldite73 tykkää tästä.
  3. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Ei se kolmonenkaan ollut kovin kaukana...
     
    MadMike tykkää tästä.
  4. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  5. 1320

    1320 Gearhead

    Radanrasvauksia tosiaan riitti näissä kisoissa harvinaisen paljon, ja rataryhmä ei ollut mikään erityisen suuri, niin siivoustauot kesti vähän pidempään, vaikka rataryhmä ihan ahkerasti tekikin duunia, porukkaa ei vaan ollut ihan tarpeeksi.

    Mutta siitä huolimatta hyvät kisat, kannatti lähteä katselemaan. Paljon hienoja autoja ajamassa, ja paljon sellaista kalustoa mitä en ole aikaisemmin nähnytkään. Hienoa oli nähdä myös vanhoja legendaarisia autoja radalla, kuten esimerkiksi Bostic Envallin vanha Whiplash Camaro tai Skinnen veljesten entinen Nova, jolla Laineen Tomppakin ajeli myöhemmin kotimaassa. Ja toki paljon muitakin hienoja laitteita oli radalla ja kovia aikojakin nähtiin monessa eri ryhmässä.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Tuolla on kuvia molemmilta päiviltä... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2018/RaceStar+Night+Of+Fire,+Tierp+22.-23.9.2018/

    Ja otin mä pari videonpätkääkin. JekkuWallussa ei ollut lauantaina wheelie barseja kiinni, niin tuloksena oli toisella lajittelukierroksella päivän keulat. :odcool:


    Ja toinen manuaalivaihteinen Moppe heti perään, tämä Dartti paineli aika tasaisia 9.3 aikoja.


    Fast Freddy ei käynyt radalla kuin kerran, ja siinä lähdössä tuli kyllä melkoisen massiiviset rengasvärinät... En kyllä ihmettelisi vaikka jotain olis hajonnutkin. No, tuttuun tapaan Freddy ei rengasta säästellyt eli asialliset burnikset päästiin ainakin näkemään.


    Ja tuossa on Top Doorslammerin kolmas lajittelukierros:
     
    ET1121, kuula, Voliant ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!