-racing-

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Cammer, 14.8.2002.

 1. Cammer

  Cammer 1st gear

  Miksi, oi miksi "kaikki" tu(u)narit teippaa autoihinsa NN-Racing tekstejä?

  Tai kivikin tuulilasiin ISOLLA Honda? Tai sitten etu- ja takalasiin sellaiset leveät teipit (joissa ei välttis mitn tekstiä) Halpaa katonmadallusta?
   
 2. -TAPSA-

  -TAPSA- 1st gear

  Katos se on juuri sitä tuninkia..kaikennäköstä turhaa hilpettä pitää tuniki autossa olla.
   
 3. tanari

  tanari 1st gear

  tää on vähän samajuttu kun joku tuning reiska kysyis sulta et miks sun 50luvun jenkissä on valkosivurenkaat??

  hehe.. eiku oikeesti tiiätsä joo..
   
 4. Cammer

  Cammer 1st gear

  Niin joo.. Valkosivurenkaat on muuten karmeinta mitä tiedän :smile:
   
 5. koni

  koni 1st gear

  Näin kaupungilla joskus taannoin kirkkaanpunaisen 300-koppaisen BMW:n joka oli muuten ihan normaalin näköinen ilman mitään spoilerijuttuja, alla oli jotkut suht koht normaalin kokoiset renkaat, mutta niissä oli LEVEÄT IRTOVALKOSIVUT! Oli se vähän vitun ihmeellisen näköinen anttilan pölykapseleilla ja leveillä valkosivuilla! !Voitteko ees kuvitella?!!?
  BTW, autoa ajoi vanhempi herrasmies..
   
 6. Cammer

  Cammer 1st gear

  Järkyttävimpiä tunarointihavaintoja Turussa

  Citroën Xantia farmari: JÄR-KYT-TÄVÄ etupuskurihelmayhdistelmä jossa 3x 1 neliön "ilmanottoaukot", muuten autossa vain madallussarja ja isommat kiekot

  Honda Civic: Valkoinen jossa keltaiset peilit, keltaiset vauhtiraidat, keltaiset vaaloluomet.. Ja kaikki näyttää siltä kuin olisi juosten kustu. En muista oliko ko autossa lintulautaa. Kuski ainakin tietää että keltainen väri lisää vauhtia <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">

  BMW 300 jotain: Järkyttävä lintulauta, ei muuta tuunausta.

  Onneksi Turussa liikkuu sentään muutama ihan siedettävän näköinen Manta ja muutama Kolvi. (Puhumattakaan kaverin ihan tyylikkäästä Jettasta :smile:
   
 7. datsunpower

  datsunpower 1st gear

  Nii, mutta tiesittekös sitä että PUNAISESTA autosta kuuluu poppi paljon paremmin kuin muista.
  Näin eräs kaverini kertoi minulle.
   
 8. fisu

  fisu Gearhead

  muistathan olla ylpeä kun kaverit on noin fiksuja, tirhahhaa :grin:
   
 9. Lettu

  Lettu Gearhead

  täällä oulussa pyörii kyllä yks tosi hieno raceri. siinon nääs vanerista tehty takaspoileri. Suurinpiirtein kokoluokkaa:
  http://www.boeing.com/commercial/737-900/product.html

  Ja se on kyllä totisesti aika race... hei istuskoha toho kapraissiinki. saisko daunforssia että ois yhtä hyvä ku eurot ja japskit, nimenomaan ton kurviin ajon suhteen?
   
 10. Lettu

  Lettu Gearhead

  niija tulipa mieleen vielä eräs BMW, joka on sitte tosi rietas race. Keulamerkkiä jos kattoo niin saattas luulla että kas toha o uus Ford Mustang... NII-IN, joku Mustangi kulkee ny ilman keulamerkkia, tää kaveri on pultannu sen bemarinsa nokkaan !
   
 11. -TAPSA-

  -TAPSA- 1st gear

  Juu..mäkin oon nähny sen bemun..vitun järki tyyppi varmasti se omistaja!
   
 12. Sumu

  Sumu Gearhead

  Jumaklavita! Pyhänhäväistys!
   
 13. Fastback

  Fastback Gearhead

  missäspäin se bmw liikuskelee... vois käydä ruuvamas hepan pois keulalta ja kaataa sen auton katolleen... <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
   
 14. Lettu

  Lettu Gearhead

  Bemangi tod näk tänään illalla heti ysin jälkeen oulun marketeilla pöminärallia ajamassa.. :smile:

  perjantaina ja lauantaina puolenyön hujakoilla marketeilla kiersi rinkiä tai seisoi muuten vaan parkissa arviolta 250 autoo. pari vania, yhessä tosi siistit inkkarimaalaukset, vissiin kempeleestä, tositositosi siisti taivaansininen about 67 cadillac...
  onkoha muilla paikkakunnilla vastaavaa?
  pimsarallia ajetaan siis JOKA ilta heti ku marketit sulkee ovensa.
  :lol:

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: lettu 2002-08-20 10:58 ]</font>
   
 15. Jaska

  Jaska Gearhead

  Ei jumalauta, marketeilla n.250 autoo se on muuten aika paljon, hyvä jos kajaanissa parhaina iltoina(maybe keskiviikko) liikkuu noin joku vähän yli 100 autoo(ei mukana wanna be porukka), en tiiä vissiin pitää joku perjantai-ilta lähtee kohti oulua ajelemaan ja käyvä kahtoo minkälaista se siellä on?
   
 16. Lettu

  Lettu Gearhead

  kelit on kyllä suosinu viime aikoina ku puoliltä öin ollu vielä 20-22 lämpöö..

  oulun seudun harrasteajoneuvokerho järjestää lauantaina 14.9 kauden päättäjäiskruisingit
  http://www.saunalahti.fi/lippu2/tapahtumat.htm
  eli sillon olis ainaki rautaa liikenteessä

  kyllähän tuolla marketilla käy ihan eteläsuomia myöten porukka pilistämässä. ke, pe ja la o varmaan vilkkaimmat
   
 17. Jaska

  Jaska Gearhead

  monelta noin porukkaa alkaa tulla, missä kokoontuminen ym. kerro lissää kun eipä oulunharrasteautosivuilla ollu kovinkaan paljo juttua.
   
 18. Lettu

  Lettu Gearhead

  en ite kuulu tohon klupiin, eikä kyllä klupin jäsenenä oleva kaverikaan tienny tarkemmin. eli varmaan päivittävät tolle sivulle sitte tarkemman ajankohan.
   
 19. Jaska

  Jaska Gearhead

  Vai niin, mutta onko oulun amerikan autoklupi mukana tässä cruisingissa...siis nimellisesti kun varmaan klupin autoja on ainakin mukana siellä...luultavasti
   
 20. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Näin tuossa viikonloppuna Tampereella kun olin käymässä seuraavaa:

  Suht uudehko Toyota Celica, punainen ja oli muuten tavaraa auton päällä: Spoilerit katon päälläkin perinteisten lisäksi, skoopit konepellissä ja sivuissa, metrin kokoiset keltaiset kuraläpät, rengastekstit valkoiset suurissa pyörissä, pakoputki oli kai rikki kun piti niin kovaa ääntä vaikka oli neljä ulostuloa. Niin ja tarroja tietenkin ympäriinsä niin että riittää.

  Oli kyllä niin hirveä ilmestys, että on pakko saada jakaa tämä kokemus muiden kanssa. Auttakaa minua ottamalla kantaa, jos olette nähneet kyseisen auton. Oliko se todella olemassa vai tekikö kuumuus tepposet Tampereella? :-o
   

Kerro tästä muillekin!