Radion taajuudet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Anonymous, 2.4.2002.

  1. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    Ihan vain lisäpointtina tähän väliin, että radion muuntaminen jenkkityylistä (odds only) eurooppalaiseksi jossa kuuluu myös parilliset taajuudet voi olla joillakin merkeillä vähän vaikeempaa.

    Törmättiin tähän ongelmaan 1991 USAssa kun alettii valmistella muuttoa koto-Suomeen. '90 Taurukseen onnistui tuo muutos noin 15min. säädöllä merkkikorjaamossa, mutta vastaavasti '91 Firebirdiin piti hommata kokonaan eri soitin, koska tuota ACDELCOa ei saanut 'kuulemma' järkevästi muutettua. Tiedä sitten.

    Itseäni kiinnostais kyllä myös tuo yli 104FM taajuuksien lisäys. Tosin kyllä houkuttelee enemmän tilata jenkeistä joku Jensenin isoon slottiin menevä 6CD vaihtaja/soitin yhdistelmä. Eivät olleet enää kauhean hintasia...
     
  2. TeeTee

    TeeTee Gearhead

    -90 Dodgevanin alkuperäisradion taajuus muutetaan "eurooppalaiseksi" muistaakseni seuraavalla näppäinyhdistelmällä: SET+SEL+1+1+1+1+1. Noinkohan se nyt meni? Nopea juttu kumminkin! Temppu sitten samalla resetoi masiinan, joten kanavat ja kellon joutuu asettamaan uudestaan.
     
  3. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Muistaakseni jostain Etelä-Pohjanmaalta löytyy Jyrki Sippola. Mies on erikoistunut Delcon rammareihin.
     
  4. tuntematon

    tuntematon 1st gear

    onko joku kokeillut toimiiko ja onko siis 5-kertaa ykkönen oikein?
    tämähän on loistouutinen!

    netissä oli taas ohje että viitosia piti painella?

    EDIT:
    TOIMII KUN PAINAA VIISI KERTAA YKKÖSTÄ.
    TOIMII PARILLISETKIN!
     

Kerro tästä muillekin!