räkreis peli

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja M-ajuri, 19.12.2009.

 1. Jza

  Jza Gearhead

  Hommaa se säädettävävälityksinen looda ja viilaat sillä että rundit on tapissa isoimmalla vaihteella maaliviivalla. Vaihtokierrokset 6950. Sit katot lähtökierrokset semmoiseen paikkaan ettei se suttaa, niin luulis laukkaavan...
   
 2. W-409

  W-409 1st gear

  Juu, nyt sain menemään hyvin ton auton. En kuitenkaan säätänyt vaihteistoa, koska eipä sillä niin väliä ole jos pito viivalla lähtee, toinen on pyyhkäissyt jo kauas ohi. Mulla vinkuu isoimmalla vaihteella kyllä tuolla 6.900 kierroksessa. Vaihtokierros on suunnilleen tuo 6950. Lähtökierrokset on nyt kohdallaan, melkeimpä 3/4:s osa kaasua ja hetki lähdön jälkeen lusikka tiskiin! Saimpahan vedettyä Camarolla yhden tuhannesosan päähän indexistä!

  Ostin myös tuon '71 Cudaa muistuttavan menopelin ja nyt on vauhtiputiikissa vierailtu monta kertaa :lol: . Tällä hetkellä menee matalaa 11 sekuntia... Tohon kun vielä vähän lisää tehoa, täytynee muuttaa taas vaihteiston säätöjä. Nyt saavuttaa maalin kohdalla n. 7000 kierrosta, mutta niin ettei huuda rajoittaja vielä ollenkaan ennen kuin maaliviiva ylittyy...

  Nyt mulla on iso kasa osia myynnissä, on nimittäin blower ja kaikki sen osat. Ne jos ostaa used parts lotista, pitäisi tulla muutaman tonnin halvemmaksi kuin uutena kaupasta, noilla vermeillä ajettu kolme lähtöä. Myydään siis tarpeettomina. Samoin olis muutamat Drag radial-kumit, jotka on tosi hyödylliset asentaa heti autoon kun sen ostaa. Myöhemmin vaihtaa slicksit... Noikin ale hinnalla! Joopajoo, hirveet myyntipuheet! :poff:
   
 3. JiipeeH

  JiipeeH 3rd gear

  muistaako joku sellasta peliä jossa pystyi vaihdella osia moottoriin ym.
  sitten pysty cruisailuun osallistua(videopätkä piirrustusgrafiikka tasolla)
  ja sit pysty myös ajamaan kilpaa ja jos voitti niin sai myös häviäjän auton itselle.
  erikseen oli varttimaili joka ajettiin niin lujaa ku pääsi ja sitten sellainen jossa piti ajaa aika ja sitä aikaa ei sitten saanu ylittää toisessa ajossa mutta vastustaja piti luonnollisesti voittaa..
  Kun pelasin sitä niin vuosi oli jotain 93-95 eli aika vanhasta pelistä kyse mutta oli hauska. sitä en muista varmaksi että oliko se amigalla vai pc:llä...
   
 4. Cadillac390Man

  Cadillac390Man 3rd gear

 5. Jza

  Jza Gearhead

  Just. En oo tota pelannut pitkään aikaan, mutta testasin tossa hetki sitten ja jotain kasikakkosta se laukkasi omilla asetuksilla. Vähän v-mäinen lähettää liikkeelle turbotettuna, ja olis tossakin viilaamista jos aikoo H2H -kisoissa pärjätä, mutta menee nyt ees sinnepäin...
   
 6. JiipeeH

  JiipeeH 3rd gear

  Kiitos! [​IMG]

  editti: saako ton jotenkin toimimaan vistassa?
  tilttaa aina siihen kohtaan kun pitäis käynnistää..
  niin amiga kuin pc versiokin... :cry:
  pitää varmaan vanha kone (486) kaivaa naftaliinista esille? :D

  ja edit number 2, sain toimimaan! jee, nostalgista.. :D
   
 7. W-409

  W-409 1st gear

  No jos headsuppia ajaa, niin ei tuolla kyllä pärjäämisen mahdollisuutta ole... Kuitenkin brackettiä tulee useammin ajeltua ja kyllä eilenkin voitin n. 5 paria peräkkäin, eli hyvin menee.

  Ajoin 16,5 sekunnin autoa vastaan ja ensin kuski yritti hermostuttaa tulemalla stageen viime hetkellä ja sitten se ''ampaisi'' matkaan. Mä siinä viivalla n. 6 sekuntia venasin ja kun vihree vaihtu, lähti Camaron nokka kohti taivasta. :lol: Pääsin ohi ja voitin lähdön kun vähän ehti ennen maaliviivaa kaasua hölläämäänkin.
   
 8. W-409

  W-409 1st gear

  Jokunen päivä sitten tuli aikakorttiin aika 8.5400 eli tasan indexiin! Sitten tuossa Cudassa on vähän pientä probleemaa, tuo vaihteiston välitysten säätäminen on hyvin hankalaa, tällä hetkellä rajoittaja alkaa hakata jo ihan liian aikaisin ja sitä pitäisi nyt vaan säätää edes takas... Joku päivä joku myi Pro Modia 50.000 pisteellä, kaupassa tuollainen maksaa 700.000 pistettä... Mun pitäis ostaa kunhan saa pojoja tarpeeks niin used car lotista paljon halvemmalla räpeltämätön yksilö... :-?
   

Kerro tästä muillekin!