rälläkkä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja 9000, 24.3.2007.

  1. 9000

    9000 Gearhead

    Mites 230mm rälläkästä vois pudottaa kierroksia niin että neekerin-
    tukka kestäis. 6500 kiertää ja siitä pitäs saada ehkä pari tonnii pois.
     
  2. Antti P

    Antti P Gearhead

    Mulla tallissa sellainen pistorasia jonka kytkimessä sellainen säädin. Huippu imuria pyöritän siitä mutta eiköhän toimis siinä rällässä kans. Sähkötarvikeliikkestä kannattaa kysellä.
     
  3. Hervast

    Hervast 1st gear

    Vähä epäilen että toimisi, tuo säädin lienee tarkoitettu joillekin alle 500W tehoille kun taas iso rälläkkä haukkaa helposti yli 2000 wattia. Toinen asia on sitten se että toimisiko rälläkkä normaalisti tuommoisen (jännitettä ?) säätävän säätölaitteen perässä vai nytkähtäisikö teho ja vääntö murto-osaan alkuperäisestä.

    Kyllähän siinä koneessa pitäisi olla alennusvaihde, laadukas kiillotuskone voisi käydä tuohonkin hommaan.
     
  4. Antti P

    Antti P Gearhead

    Miekin ku järkiini taas tullu ja asiaa pohtinu niin ei taida sitä isoa rälläkkää siitä pyörittää. Palaa se alennin tai sit ite rälläkän moottori.. :oops:
     

Kerro tästä muillekin!