Rätin asennusta Etelä Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja harley1000, 14.2.2013.

 1. harley1000

  harley1000 1st gear

  Tietääkö kukaan hyvää rätin asentajaa Etelä-Suomessa? On laitettu viestiä useampaan , mutta tuntuu kavereilla olevan hyvin hommia kun eivät vastaa kyselyihin :eek: :(
   
 2. pumpuli

  pumpuli Gearhead

  Kysy Paimelan Paronilta ?
   
 3. Make.S

  Make.S Gearhead

  ootko kysynnyt Ticabosta? Itte asennutin siellä darraan.
   
 4. ip

  ip 3rd gear

  Paljonko kustansi?
   
 5. Make.S

  Make.S Gearhead

  Muutama vuosi sitten n. 400€, muistaakseni...
   
 6. harley1000

  harley1000 1st gear

  Ticabo kysytty sähköpostilla, ei vastausta. Loimaalta tuli tarjous n.800 eur? Aika rapea hinta kun vielä viime vuonna vaihtui kaverin autoon 500 eurolla samassa paikassa :odroll:
   
 7. ilefix

  ilefix 1st gear

 8. harley1000

  harley1000 1st gear

  Kiitos vinkistä.
  Ticabon piti vaihtaa Touko-Kesäkuussa, ja seuraavaksi Kesä-Heinäkuussa.Ovat vaan lomalla 1.7-31.7.2013?.Eli ei vaihtunut Heinäkuussa. Kyllä löytyy hommia jos vaan joku kohtuu hinnoilla alkaisi kattoja laittamaan.
   
 9. Buddy

  Buddy 1st gear

  Ei ol 800 yhtään "rapea" hinta työn vaativuuteen suhteutettuna. Esim. Kun kävin verhoilukoulun, niin kahden vuoden perusopetukseen ei kuulu rättiasennus. On vaativuustasoltaan mestaritutkinnon suorittaneiden hommia. En toki väitä ettei perusopetuksenkaan saanut pystyisi rättiä asentamaan, mutta väitän että erittäin suuri prosentuaalinen osa verhoilijoista ei saa rättiä istumaan ilman löysiä kohtia joko rätissä, tai takaikkunassa. Mun mielestäni löysäks jäänyt rätti on ruma. :-D
   
 10. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Tapiolan Autoverhoomo
   
 11. ari2004

  ari2004 Gearhead

  Kehottaisin lukemaan tämän topikin ennen ostopäätöksen tekemistä:
  viewtopic.php?f=57&t=196802
  Eräs tunnettu verhoomo pääkaupunkiseudulta pilasi autoni katon.
  Kuvat löytyy tuosta ko. ketjusta ja verhoomon nimen saa minulta YV:llä.
   

Kerro tästä muillekin!