Rättikaton hoito

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Erkkios, 2.2.2005.

  1. Erkkios

    Erkkios 1st gear

    Kysymys kuuluu yksinkertaisesti: Miten/millä voi pestä rättikaton? Ja onko jotain erityistä mitä pitäisi huomioida? Kyseessä on -67 Impala.
     
  2. Mussemaan

    Mussemaan 3rd gear

    Autoglymillä on tuotepaketti johon kuuluu puhdistus -ja hoito/suoja-aineet rättikatolle.
    Omaan rättiä ei ole tarvinnut putsailla, mutta muuten kokemukset autoglymin tuotteista ovat olleet pelkästään positiivisia.
     
  3. Hömppämies

    Hömppämies 1st gear

    Hoitoa

    Tarksita ensin, mitä ainetta katto on ja marssi sitten hyvinvarusteltuun huonekalukauppaan ja kysy sieltä hoito ja huolto aineita...
    He kyllä tietää!
     
  4. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Itse kyllä käyttäisin ihan katolle suunniteltuja aineita, joutuu kuitenkin kovemmalle rasitukselle suomen ilmastossa kuin keskiverto sohva :rotfl: Mutta jokainenhan käyttää ihan mitä haluaa...
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Varo liuottimia jos se on vinyylikatto ja varo muutenkin. Autoglym rules
     

Kerro tästä muillekin!