Rättikatto materiaalit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja vernando de hoto, 30.5.2006.

  1. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Tarvísin uuden rätin tuohon 91 Mustiin, alkuperäinen rupeaa loppumaan 15 käyttö vuoden jälkeen. Kysymys on mikä on paras materiaali? On vinyyliä 30...38 oz?, canvas jne. Tarvisin kestävän materiaalin Suomen olosuhteisiin. Vinyylissä taitaisi olla enemmän väri vaihtoehtoja, nykyinen valkoinen mutta ei sovellu Raaheen terästehtaan läheisyydestä johtuen. Ehkä punainen tai hopea. En hae halpaa ja hyvää, vain hyvää. Entäs mitenkä toimittajat jenkeissä, ketä voitte suositella?
     
  2. hd57

    hd57 1st gear

    Mie tekasin laikka-avo darttiin aikoinaan rätin hitsaus serveissä käyttettävästä kankaasta.väri oli karun vihreä,eikä maksanu paljoo.
    Ei vaan taida mustiin tuommonen kelvata...
     
  3. hydramatic1

    hydramatic1 Gearhead

    Tilasin katon Cadillaciin Hydroelectriltä Floridasta. Hyvä palvelu ja toimituksessa oli mitä pitikin. Valinnanvaraa löytyy materiaaleissa.

    Nyt muutaman vuoden on ollut päällä Haartz Stayfast canvas tyyppinen ratkaisu. Ei sovi käyttöautoon huokoisen pinnan takia. Lian poistaminen on vinyyliä varkeampaa. Museoautossa kuitenkin ihan käypä katto ja ennenkaikkea paremman näköinen.

    http://www.hydroe.com
     

Kerro tästä muillekin!