Räyskälä 1981 Elokuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Käkö, 1.6.2007.

  1. PikkuPaja

    PikkuPaja Gearhead

    joo,meikäläinen on jo ollu yhden vanha tolloin...nimittäin päivän! :poff:
     
  2. matadormix

    matadormix 1st gear

    ite olin jopa 8kk ikänen...
    paljos tohon aikaan maksoi 99+???ihan uteliaisuuttani kysyn :poff: muistan että joskus myöhemmin se maksoi jotain 4mk/litra :wink:
     
  3. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Oiskohan ollut lähempänä 3 mk? 80-luvun alussa se oli suhteellisesti kallista, ehkäpä samassa suhteessa kun alkaa olla nykyään. Bensan hintahan nousi aika maltillisesti myöhemmin 80-luvulla. Eikä olisi kallistunut vielä senkään jälkeen, jos maan hallitus ei olisi joutunut ripottelemaan kiinteään pa-veroon lisukkeita useampana vuoden vaihteena perätysten. Maksettiin sitä lamaa - maksetaan edelleenkin...
     
  4. Käkö

    Käkö Gearhead

    Itelläkin on muistikuva et bensa olis ollu 3 mk litra mut en ihan varma ole...
     
  5. Beeb-beeb

    Beeb-beeb 3rd gear

    En ihan varma ole, mullei ollu silloin vielä "piikkikorttia ja pyörää" omin nokkineni kulkemiseen, mut vahvasti taisin olla paikanpäällä minäkin :D


    Käkö on varmaan säästäny tota lippua "Teinarin" välissä :poff:
     
  6. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Eli olet minua päivälleen 13v nuorempi..?! :lol: Shkoool ja kippis, se on aina maljan paikka kun tapaa jonkun jolla synttärit samana päivänä..! :wink:
     
  7. Qjet

    Qjet 1st gear

    Ei, vaan oli jo tuohon aikaan kasilla, alkuperäisestä moottorin mallista ei tietoa. Ajoneuvo vaikutti Pohjois-Savossa ja viimeinen näköhavainto siitä on kivikirkolta ArtsiCyclen ( vai millä nimellä se yritys siinä Lepakon nurkilla tuolloin toimikaan ) pihalla -80-luvun loppupuolella. Tuolloin jo uuden, "normaalin" pintasilauksen saaneena.

    Missä muut oodeelaiset oli tuona päivänä?

    Nooh, noita kisoja katsomassa tietty. Täytyis kaivaa paperikuvat esiin, alkanevat olla yhtä hauraita, kuin muistikuvatkin. Tuo T-birdi oli kyllä uskomaton silloinkin. Sen muistaa, vaikka taiteesta ja monesta muustakaan asiasta paljoa muistakaan....saati ymmärrä...
     
  8. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Tulihan tuolla oltua,löytyy kuva jossa rupusakki elvistelee sin/valk seevy vanin vieressä ja ollaan NIIIIIIN amerikkaa että.
     
  9. MR 340

    MR 340 1st gear

    Kyllähän siellä on tullu notkuttua ois jonkun verran valokuviakin seissuista. Ja raakilekkin on päässyt onnellisesti kotiin.
     
  10. Käkö

    Käkö Gearhead

    Mitäs se sun urheilu Dart kulki muuten alastarolla?
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Olin tuolla avo Peugeotilla.
     
  12. Käkö

    Käkö Gearhead

    Tais olla kolumbo malli?
     
  13. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    ..hehehh, antakaa mun hymyillä mutta onko Rebelli58 tämän foorumin Peter Falk eli komissario Kolumbo?.. :lol:
    no joo, ehkä oli hiukan asiaton huomautus mutta noille mielikuville ei mahda mitään..! Sorry!!! :D

    Perskeles ku pitäis oikeesti tavata ihmisiä naamatusten ja vaihtaa ajatuksia nii pystyis niitä oikeita mielikuvia luomaan ihmisistä, tää netti tekee hämäyksiä toisinaan..!
    :odroll:
     
  14. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :lol: Aivan...minuakin moni luulee syyttä suotta vittumaiseksi jätkäksi , vaikka todellisuudessa olen lupsakka moottoriturpa ja kansan syvien rakojen tulkki!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :wink:
     
  15. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    14,53 tarkastetaan,60 jalkaset 2,37 paras.
    Puoleen väliin sutien ja loppu rullaamalla :rotfl: :rotfl:
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Heh heh ja vitut! Peugeot 404 PiniFarina cabriolet. 403 Columbo avo oli 1:1 tehty sedanista. 404 avo ja coupe olivat piirretty ja myös korit tehty PininFarinan tehtaalla. Mittaristo ja etuparkit olivat samaa sedanin kanssa. Ja alusta tietty. Ei ollut avo jenkkejä varsinkaan 58 Buickkeja 70 luvulla juuri kaupan, mutta tuolla aloitettiin ja kyllä sillä laulettiinkin.
    Siis älypäät sillä ei ollut mitään tekemistä Columbon kanssa ja turha yrittää verrata minuakaan kyseiseen Peter Falkin esittämään tyhmään poliisiin roolihahmoon. :soosoo:
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Tuona päivänä oltiin Räyskälässä toimitsijana ja otettiin myöskuvia kisoista mustavalkofilmille. Kuvat saattavat jopa löytyäkin vielä tai ainakin negat, kun vain jaksaisi käydä arkistoja läpi.
     
  18. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Jep kyllähän Dodge tuo kotiin vaikka pelkäsin et ottaa nokkiinsa ku tollee toista rääkätään.Lopen kohdalla rupes niinku veto vähenemään mitäs nyt eiku Essolle tilannetta tutkimaan,no yks tulpanjohto suli sarjaan onneks oli varapiuhoja mukana.
     

Kerro tästä muillekin!