"Raggari-Arskan Letukka" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Falconetti, 13.6.2014.

  1. pequli

    pequli Gearhead

    Hauskaa, että legenda elää. Arskakin Facebookissa? Jokohan kohta meikäläisenkin täytyy??? Voi olla, että on ennenkin ollut mutta tässä Camino näyttelyssä ilman isäntäänsä.
    [​IMG]
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Moikat täältäkin Arskalle monien vuosien jälkeen, ja sen verran tia- 8: sta, että taisi olla Antti K., joka sen osti Makkelta.

    Hantta
     
  3. HK69

    HK69 1st gear

    toi valkoinen -63 farmi seisoi martinlaaksossa vihertiellä omakotitalon pihassa joskus 70-80-luvun taitteessa tuli sitä ihailtua pikkupoikana kun lähelläasun näin auton vuosi sitten espoossa autokorjaamolla, hyvä oli vieläkin vissiin nykyinen omistaja salannut omistussuhteen jotenkin. fk-50 oli joskus viimeisinä sinisenä aikoina kans täällä martinlaaksossa oisko ollu 80-luvun loppua seisoi vanhan kesoilin olikohan sillon jo neste nykyään kylmäasema ,hesburger ja martinlaakson autokatsastus pihassa muistaakseni jotenkin pukeilla ,yksi edesmennyt ford-heppu osti siitä noi kromivanteet ja renkaat punaiseen -70-luvun rancheroon t.Hannu
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Hauska kuulla FK-5kypäsen vaiheista, vaikka möinkin auton muutama kuukaus sitten. :)

    Ai niin jos joku on joskus lukenut minun kustomhöpinöitä, niin henkilöllä Ari Ragg ei ole mitään tekemistä Raggari Arskan kanssa, vaan nimi on keksitty ennen ku olen kuullutkaan tästä toisesta Arskasta. :wink:
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kuulin Rexiltä Naantalissa että olet myynyt kalustoa, oletko vanhaksi tullut :odroll: .
     
  6. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Kiva että "Raggari-Arska" elää,onkohan se nahkarotsi vielä tallessa?Jota käytit 50-Luvun Chevroletin aikoihin?
     
  7. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ja jos oikein kaivaa muistin lokeroita, luki k.o takissa Turun herrasmiesautoilijat r.y, ja aikaa siitä on vierähtänyt yli 40 vuotta.

    Hantta
     
  8. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    HEH,saattoipa lukeakin,muistaakseniChevroletin kangasmerkki jommassa kummassa hihassa nahkarotsin olkapäänkorkeudella.
     
  9. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Heippa ystävät, jotka muistatte. Kirjoitusvirheoikaisu. Nimi fb on Arska Suominen, enkä ole tullut vanhaksi, olen ikuinen 19v.. Rexille terveisiä, myin 25 eurooppalaisriisikuppia viime syksynä. Ekyin fb kun ystäväni kertoi vanhoista Turku kuvista. Ja muistaakseni olen käynyt joskus Turussa. Kiitos siitä Caminon kuvasta Kupittaalla. Saisipa muitakin kuvia lisää. Kaikki ketkä haluavat joskus poiketa kahville, niin majailen pohjoisTurussa, mutta ennakkoilmoits vaaditaan, että tiedän olla kotona.
    Niin, meni TIA-8 ensin Antille, muisti jätti välistä pois.
    Hyvä kun muistaa omat asiansa.
    Kiitos vielä kuvista.
     
  10. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Ne farkkuliivit, ilman hihoja, on tallessa, ja niissä lukee "Turun herrasmiesautoilijat". . Elin yhden kevään maalaamalla useita farkkuliivejä samalla tekstillä. Joitakin myös eri kuvilla. Nahkapuserot ovat kaikki tallessa moottoripyöräajoilta alkaen.. Hieman vaikeuksia kirjoittaa, kun tämä sivusto on tarkoitettu tietokoneille, ja käytän kännykkää Nokia E7 SYmbian ohjelmistolla.
    Nyt pitää mennä lataamaan viimeisin kuva fb sivusttolle.
    Kuten huomasitte ensimmäisestä viestistä, huumori kukkii vilä.
    Kaikkien tyttöjen märkä unelma: Arska.
    Tai sit ei.
     
  11. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Puhuit punavalkoisesta 56 Chevroletista,onko se sama auto joka oli sinisen valkoinen,ja jossa oli muistaakseni taka roiskeläpät leikattu sahanterän muotoiseksi ? Tämmössii muistikuvii jostain syystä on mielessä,Nopshellin pihalta.
     
  12. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Eri auto. Ensimmäisen -56 ostin/vaihdoin Roivaksen Reksin kanssa. Hän sai Yamaha YDS-3 250cc -67 vaihdossa. Kun tuli kylään, ja näki koneen/moottoirn sinisen islanninlampaantaljan päällä, kiilloitettuna alumiinisena (+krpmiosat) käyrät sivuillepäin sojottaen, kun olin vähän kiilloittanut sitä päältä ja sisältä. Hän halui vaihtaa.
    Se sininen oli eri auto myhmmin, joka ei olut vaalean sininen valkoisella katolla, vaan entinen omista Porkka oli vetänyt siihen biyumia, mustaa massaa. Ei ollut rahaa ostaa sitä heti, niin Savola ja Raikonen Naantalista ostivat sen ensin ryyppyautoksi. Joilta lunastin sen myöhemmin. Siinä oli sahalaita roiskeläpät. Myin sen 3 kertaa. pölläsen Timpalle, Keepulle, ja Lehmuston Jappelle. Joka juuri oli saanut bitumit pois katosta, niin hesalaiset tulivat ostamaan sen.
    Keepun/Suave Tvisterssin mainoksessa on musta -56: seni, sekin eri auto.
    -59 Bel Airia minulla ei ole koskaan ollut. Lentävien vanha Biscayne tossa pihalla ruostuu, jonka ostin Sari Vesalta Lahesta. Rekkari alku BSF-??? Numeroita en muista. Samanlainen kuin Veströmin poikien FN-101. Piti ostaa TOV-70. Mutta se osoittaui huonoksi, jonka näin sitten myöhemmin Oili Jalosen paalin päällä.
     
  13. v-v

    v-v Gearhead

    Muistatko Arska tämän, soittelinkin sulle tästä joskus 6 vuotta sitten
    [​IMG]
     
  14. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Tuottaa hieman vaikeuksia nuo hyttysenpaskan koiset fontit/kirjaimet, joita en näe kirjoittaessa, mutta pinistä virheistä huolimatta perusasia tulee kerrottua.
    Kuten huomaatte, kertomukset minusta, autoista, varusteista ovat muuttuneet aikojen kuluessa, kun siitä on jo muutama vuosi.
    Mutta sehän on pääasia, että jotain saan oikaistua.
    En minä teille ole vihainen, jotka muistavat väärin. Muisti tekee joskus tällaiselle ikinuorellekin tepposet. .
     
  15. jkv

    jkv 1st gear

    Hyvämuistista porukkaa kuitenkin,
    ei voi muuta sanoa
     
  16. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Laite takkuilee/puhelimen välimuisti täyttyy sivuton turhista tiedoista. Pitää sammuttaa välillä.
    Heippa, muistuttaa ninunvabhaa-62 SS Impalaa. Oletko se henkilö, jolle kerroin automyyjä Jopin/Auto-Virta myyneen Kantolan Arille Master Rahoituksen avulla. Onko kuva sinun tallistasi. Minun aikana oli hieman enemmän maala. Kiitti kuvasta, liitän sen #un fb kuvanlataus toimii. Viimeksi fb kuvanlataus oli epäkunnossa 2kk. Tietokoneilla onnistuisi, mutta kun ovat luvannet toimia yhteisesti myös Symbin ohjelmiston kanssa, niin en viitsi vaihtaa pois.
    Esim omasta fb profiilista mobiilisivustoltani en voi tallentaa ainoatakaan kuvaa.
    Pitää mennä tietokoneversioon, joka tällä käyttäen on tosi hidasta, mutta sieltä saankuvat tallennettua.
    Tästä saan heti suoraan tallennettya kuvat, joita kaikista autoistani otan kiitollisuudella vastaan.
     
  17. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Kuuluiko tällainen kaveri kuin Hannu Salpa myös ystäväpiiriisi,hän ajeli muistaakseni Chevy SS jotain?Autolla.Muistaakseni jonkun sortin Bodari.eikä taida enää elää?
     
  18. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hienoa Raggari-Arska kun olet säästänyt vanhoja kuvia. Myös muisteluja kaivataan. T. Pikku-Raggari mikä ajoi vasta mopolla kun Turussa ja Vaasassa raggarit ajoi rinkiä.
     
  19. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tais olla Dodge turbolla.
     
  20. v-v

    v-v Gearhead

    Kyllä se minun tallissa majailee ja hiukan erinäköisenä kuin tuossa kuvassa. Niin kerroit sillon auton historiasta. Nykyään tämmönen [​IMG]

    PS. startissa lukee vieläkin "Arska" ja puhelin numero! :lol:
     

Kerro tästä muillekin!