RAGGARI-BILEET

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja iivan4, 19.7.2010.

 1. iivan4

  iivan4 1st gear

  Olis tarkoitus joskus syyskuun aikana järkätä Pirkanmaalla (Pohjois-Häme) vanhalla tanssilavalla vanhan liiton rehdit raggarijuhlat. Esiintymään olisi tulossa ihan nimimiehiä.
  Siis kunnon örvellystä (hyvässä mielessä), eikä mitään picknick-hienostelua!
  Onko kiinnostusta?
   
 2. haminasta olis kyl ehkäpä pari kiinnostunutta lähtijää 8) mikäli ei satu etelänreissun kanssa päällekkäin :-?
   
 3. ponupena

  ponupena 1st gear

  kyllähän tollaseen juttuun vois juopumus milessä lähteä... 8)
   
 4. KUSTOM -53

  KUSTOM -53 1st gear

  Kyllähän tämä kiinnostaa. Järkätkää vaan niin mukana ollaan.
  Äijät tietäen niin voisin kuvitella että meininki on asiallinen, siis hyvässä hengessä.
   
 5. merc

  merc Gearhead

  Kyllä kiinnostaa.
   
 6. 4deeSdn

  4deeSdn 1st gear

  Todennäköisesti Impala kulussa vasta loppukesästä eli vois sopia aikatauluun...
   
 7. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  :odroll: ..siis tapahtuma jossa pääasiana on kännääminen ja sivuroolissa jenkkiautot? Eiks se yleensä ole toisinpäin? Eipä oikeen nappaa... :-?
   
 8. iivan4

  iivan4 1st gear

  Kyse ei ole kännäämisestä, vaan hauskasta tapahtumasta jossa ei välttämättä hienohelmoja kaivata-toki tervetulleita hekin. Halutaan vaan vanhaa kunnon meininkiä: itse olen jenkeillä ajellut vuodesta 1978, ja veljeni Jali, jonka kanssa olen tapahtumaa järkkäämässä, ollut kuvioissa ikänsä, jopa naapurimaan raggari-sveavägenit kolunneena.
  Halutaan homma BACK TO THE ROOTS: sitähän se alkujaan oli että RAGGAILLAAN! Sen jälkeen vasta tulivat kuvioihin nämä picknikkiläiset.
  P.S. Alan legenda Esa Salo on ainakin hengessä mukana hommassa!
   
 9. starliner

  starliner Gearhead

  Raggarimeininki kiinnostaa kyllä. Sitä touhuu voi tosiaan käydä opettelemassa Tukholman Cruisingin iltabileissä paikallisessa Raggariclubissa elokuun loppupuolella. Rock!
   
 10. igor

  igor 3rd gear

  No vittu, kyllä kiinnostaa ja asennetta löytyy...
   
 11. heka95

  heka95 1st gear

  koska raggari päivät on saattais ne täällä parjatut ja olemattomat lebarin raggarit syttyä ja stockholm osastoakin osa...
   
 12. ministeri

  ministeri 3rd gear

  Kyllä kiinnostaa!
   
 13. 85840845

  85840845 Gearhead

  Ei muuta kun tapahtuma kehiin, varmaa on että osallistujia löytyy.

  KK
   
 14. iivan4

  iivan4 1st gear

  Joo fidu! Itsellä meni toi Viron/Latvian cruising perseelleen kun Soomen kiltit poliisit vei Hearsesta (1996 Caddy) kilvet pois. Antoivat kuitenkin luvan ajaa Viroon, mutta eihän tuo lupa Eesti politseihin antanut vaikutusta: auto takavarikkoon ja hemmot melki putkaan. No, selvittinhän siitä maksamalla hinuri Tallinnan satamaan, ja nyt ollaan suht tyytyväisinä koti-Ruovedellä. Mutta sen verta kuiteski kyrsii että olis noi Hämeen raggarikemut kohdallaan. Saan varmaan Cadiin laput takas tällä viikolla, mutta ei sen niin väliä, kun ei ole ainoa ruumisvankkuri kokoelmissa! 2 kpl 1958, 1960, 1962 ja 1974 ambulanssi+ muut häkkyrät päälle.
   
 15. Linnis

  Linnis 1st gear

  näitä bileitä toki lähtis mielellää seuraa vaikka kauemmaski..hyvää raggari meininkiä tarvitaan aina...mielellään infoa heti asiasta kun mahdollista,täältä saadaan väkeä paikalle!!
   
 16. rokki383

  rokki383 Gearhead

  joo,näähän kuulostaa sellasilta juhlilta että meiänkään ryhmää ei katottas ainakaan ihan niin pahalla kun mitä näissä muissa kotisuomen tapahtumissa :rotfl: paljon on hommat muuttunu tässä vajaassa 15 vuodessa mitä minä oon näitä touhuja katellu, enkä kyllä voi sanoa että aina kovin hyväänkään suuntaan, eiköhän me voitas jonkun näkösellä joukkueella lähteä, tarkempaa tietoa ajankohdasta,tänks
   
 17. iivan4

  iivan4 1st gear

  Jees! Homma vielä auki, mutta koko aika kuiteskin kehitellään asiaa.
  Upeeta olis kun saatais aikaiseksi kunnon happening jossa ketään ei todellakaan katsota pahalla, pääpaino vanhan liiton toiminnassa, mutta myös uudet kasvot tervetulleita. Mutta: EI HIENOSTELUA! Eikä väliä onko kaarana Nash tai limusiini, tärkeintä on asenne!
   
 18. Linnis

  Linnis 1st gear

  näköjää samasta pitäjästä lähettäs ni vois vaik kattoo jos saadaa joku pahennuta herättävä letka aikaseks :rotfl:
   
 19. igor

  igor 3rd gear

  Mitenkäs tämä tapahtuma, onko tapahtunut mitään uutta edistymistä?
   
 20. fury76

  fury76 1st gear

  onkos tullu mitää päivitystä tähä hommaa
   

Kerro tästä muillekin!