Rahtia usa:sta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja käyttäjätunnus, 5.1.2006.

  1. Olisi tarvetta saada jotain osia kontissa bakersfieldistä Suomeen. Oliskos keltään tulossa konttia, jossa olisi vähän tilaa, länsirannikolta lähitulevaisuudessa?

    Kai se palvelisi yleistä etua mikäli muutkin jotka usa:sta kontteja lähettävät suomeen, laittaisivat yhteystietoja näkyviin.

    t:Olli
     
  2. heka95

    heka95 1st gear

    rahtia CA:sta

    Ota yhteys Petteri Kervinen email:HALMARI@aol.com Pietu hoitaa sun rahdit kun hoidat partsit vaan sen pakkaamoon Long Beachille,laitan puh no:n kun löydän sen .Eli soita/mailaa myyjälle ja pyydä lähettämääm Pietulle jna jna.Pietu voi ehkä ohi ajaessaan noukkiakin partsit.Mitä maksaa,no kaikki maksaa ja elämä on.Mutta ei varmasti kallein,onhan tietysti DHL,UPS jnejne,Mutta oikeasti kysy,ainakin hoituu. :pinup:
     

Kerro tästä muillekin!