-ralli partakone-

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja rekkules, 17.1.2005.

  1. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    VM Artikkelissa 1991 on kuva ASK-58:sta. Sorry että sotkin sen kommandoon. Mutta on tosi nätti peli. Se oli Jyskälän eka historicissa 1991 Kyösti Hämäläisen ajettavana numerolla 51, Kuvassa vieressä on Barracuda nro 50, joka edelleen tallaa rallipolkuja, nyttemmin tosin super commandolla (oma autoni).

    Tämä Vallu (51)ja Barracuda (50) on osa Suomen ralli-historiaa -sillä tuosta tapahtumasta tavallaan alkoi aktiivinen historic-ralli-tominta Suomessa.
     
  2. MASI9

    MASI9 Gearhead

    ASK-58 Seisoo ainakin nyt tässä meidän pihassa. Jos joku tietää mistä päin ton FIA:n kortin löytäis, niin olisin tosi kiitollinen. Ja jos jollakin löytyy ralli aiheisia lehti juttuja / videon pätkää tästä Kössin vanhasta rallipelistä, niin olisin halukas ottamaan vastaan niitä.
     
  3. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Komia kuva autostasi on VM 5/91 takasivulla. En usko että autoilla oli FIA passeja tai rallikortteja tuohon aikaan. Kuvan autossa ei näyttäisi olevan turvakaaria. Hyvä olisi aloittaa tilaamalla luokitustodistus Rafulta (Ralf Petterson). Sitten HTP:n (Historic Technical passport) järjestyy Rafun tarkastuksella kun auto on luokituksen ja turvallisuussääntöjen mukainen.
     
  4. MASI9

    MASI9 Gearhead

    Hyvä kiitos vinkistä, pitääpä kaivella ittelle jostain tuo lehti. Kävin leimalla äskettäin ja leima tuli heittämällä taas. Harmi vaan että pitää käydä leimalla parin kuukauden päästä taas kun oli leima nyt vähän myöhässä.
     
  5. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Jos et löydä sitä,voin vaikka faxilla panna.
    By the way, jos teilläpäin kaupataan Weber 40 DCOE sivuimu R8 Gordini
    imusarjalla,se on varastettu

    terveisin

    Jukka
     
  6. MASI9

    MASI9 Gearhead

    Jaa, että taas on pöllitty harvinaista osaa :mad: . Eikös mäntsälästä viety jostain volkkarista vastaavanlaisia harvinaisia osia? Mahtaisko jollakin olla kyseiset kulkineet mihin niitä tartee. Hankalaahan tollasia osia on myydä jos ei joku oo tilannu niitä varkaalta. Pittääpä pitää silmät ja korvat auki.
     
  7. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Kiitos. Kaikki vihjeet eritt. tervetulleita.- Kunnon palkkio!
     

Kerro tästä muillekin!