rallimallin celica

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Anonymous, 4.11.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Muistaakos joku vielä vielä 80-luvun alkupuolella(?) stripillä käytettyä ensimmäistä korimallia olevan celican? Jossain vanhassa V8:ssa muistan nähneeni jonkun kuvan laitteesta, mutta lehden oon varmaan jo hukannut. Jos joku ko vehkeestä jotain tietää niin antakoon kuulua! Tiedolle olis nyt tarvetta..
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Siis oikeen kisakisa celican? Tottahan toki, tuon mainion moparin voimanlähteillä kulkeneen laitteen jokainen muistaa. Taitaa olla tätänykyä Kulmalan Akilla joka on sovitellut siihne toyota tekniikkaa?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vai Matti Ahokkaan funny car koppastako tarkotat , se kiikkui 90 luvulla jonkun mainostolpan nokassa punasena kyljissä amerikanmaidon mainokset kyljessä. Sitä en tiiä oks vielä.
     
  4. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    siis meikkän kommentti oli toi äskene
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ahokkaan toyotaa tuskin on pelastettu, mutta toi toinen on. En nyt muista kuka sitä aikoinaan ajo, Sundblomko? Joku lännen hemmo kuitenkin. Ahokkaan tyotan loota (ckutchturbo) ja nokka muuten myytiin viime tampereen swapissa. Sehän noissa vanhoissa kilpureissa tahtoo olla, että vaatii todellisen harrastajan ainakin palauttaa ne takas radalle. On sen verran jäljessä noi turvasydeemit nykyvaatimuksista meinaan.
     
  6. Käkö

    Käkö Gearhead

    Se tolpan nokka on just ennen turun moottoritien alkua paimiossa yhen hotellin ja mikroautoradan pihalla...
    Viel viime vuonna se hengaili sielllä...
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Näitä vehkeitä siis on ollut useampia.. Ilmeisesti toinen näistä on sitten tämä: http://members.fortunecity.com/celicaclub/index_e.html ??

    Mielessä on ollut rakentaa nurkissa jo vuosia pyörineestä ehjästä celican kopasta ja mun vanhan drag-veneen yli jääneestä tekniikasta jonkin sortin laite bracketiin. Mallia olisin siis hieman katsellut em vehkeistä, vaikka vanhoja ovatkin..
     
  8. makke

    makke 1st gear

    Kyseessä on Motelli Valtatie 1.
    Jos ajaa Helsingistä Turkuun mooottoritien kautta, niin ohittaa tuon motellin väärältä puolelta ja autoa ei näe. Mutta jos valitsee vanhan Valtatie 1:sen, niin auto näkyy ihan tiellekin.
     
  9. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Niin, ja tuo kuvassa oleva siis on Ahokkaan Masan vanha Celica funny car.
     
  10. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Pieni varoituksen sana... Tuolta celican kuvasivulta koittaa tarttua mukaan jonkunsortin vakoiluohjelma, joten olkaahan tarkkana...
     
  11. triniemi

    triniemi Gearhead

    Hyvännäköinen toi FC-Celica! Muttamutta....runko tuskin sopii turvallisuussääntöjen perusteella Super Comppiin ja bracketissakaan ei voi ajaa ilman että joka pyörässä olis jouset eli vaatis luultavasti kokonaan uuden rungon. Koska tolla on viimeksi ajettu?
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Todennäköisesti v8:ssa ollut kuva oli juuri tuo kuvan "yksilö". Veikkaan, että autolla on ajettu viimetteeks joskus abaut 15 kesää sitten.

    Täytynee alkaa tutustumaan tarkemmin bracketin sääntöihin. Oliskos jollakin tiedossa sopiva saitti, joka käsittelis esim ko luokkaan rakennettavaa laitetta? Oon suht noviisi tällä auto puolella, joten kaikki tieto on tässä vaiheessa tarpeen.

    Toi mun aihio on sellanen, johon on jo aikaa sitten sovitettu kapee volvon akseli coiloverein ja sopivan suuret pyöränkotelot. Lähtökohtana on ainakin ihan mukavalta näyttävä koppa.
     
  13. triniemi

    triniemi Gearhead

    Bracket-säännöt:

    http://www.fhra.fi/images/BRACKET2002b.doc

    Eli kilpurina mikä tahansa auto jossa on jokaisessa pyörässä jarrut ja jousitus. Dial-in väliltä 9.50-14.50 ja turvallisuussäännöt ajan ja loppunopeuden mukaan.

    Yleiset FHRA:n kiihdytyssäännöt:

    http://www.fhra.fi/images/Saanto2002.doc

    Mikäs koppa sulla muuten on?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: triniemi 2003-11-05 11:24 ]</font>
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tällanen pelihän se on http://wwnet.fi/users/tuomisto/XD-308.htm

    nykyisellään se on purettuna laatikoissa.

    Nyt pitäis olla sellanen sivu missä ei harrasteta vakoilua :smile:

    Eilen tulostelinkin jo noi säännöt...
     
  15. triniemi

    triniemi Gearhead

    On kyllä hienoja pelejä noi ekat Celicat. Ei muutakuin viritystä lompakon mukaan, turvavarusteet kuntoon ja kisailemaan! Tollanen 11-14 sekan peli ei vielä ihmeellisiä turvavarusteita tarvi, mutta kannattaa silti lukea säännöt tarkkaan ettei tule ylläreitä. Ja tarvittaessa vaikka soittaa FHRA:n toimistolle, ne auttaa kyllä mielellään.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Juu, projektia on tarkoitus rahoittaa sen drgag-veneen myynnillä ja opetella kisatouhut suht varmalla sbc n. 450 hp:n perustekniikalla.

    SBC:n kasasin viime talvena venettä varten, mutta paatilla cruisailu ei sitten olekaan kaikkien mökkinaapurien mieleen, vaimennusta kun ei oo.. Hommasin ko purkkiin tässä syksyllä BBO:n ja ajattelin istutella sen siihen uusien pakosarjojen kanssa. Jos jotakuta kiinnostaa tuo laitos niin laittakaapa viestiä. Kyseessä on on siis vanha kunnon tasapohja ja potkurivetoinen paatti, hieman tähän tapaan:

    http://www.netfeed.com/~waltshbs/waltskona1.jpg
     
  17. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Siis onko nimettömällä just kyseinen xd-308 celica, sattuu olemaan aikoinaan eka rakentamani turbohärveli . Oisko ollu v. 90 tai 91.
     
  18. luppes

    luppes 1st gear

    Onks toi Ahokkaan Celica vielä siellä tolpan nokassa ? Kävin sitä elokuussa katsomassa ja ei sitä sieltä löytynyt, mikroautoradan pyörittäjät sanoivat että se on myyty.
    Missä nyt ?
    Toi Kulmalan Celica taitaa olla Knutersin SA kilpuri joka sitten tuli tänne Suomeen Kenneth Matfolkille joka ajoi sillä muutaman kisan Econo Gassissä.
     
  19. C72

    C72 1st gear

    Hommasin puumerkin..

    Juu kyllä se on sama vekotin. tais olla -96 loppu syksyä kun tuo ko peli komeili pörssin kannessa. Asustelin tällöin lappeessa ja teimme siitä kaupat paikallisen hemmon kanssa. kunto oli mikä oli - siis suht ruosteinen.. mun toimesta siihen vaihtu se volvon akseli taakse ja koppa ehjättyä mutta homma jäi kesken sillosten opiskelujen takia. Nyt purjeissa taitaa olla taas sen verran ilmaa, että hommaa lähdetään muutaman toverin kanssa viemään etiäpäin.
     
  20. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    ....ja jos haluat korvata sen volvon perän taka-akselilla, niin mulla sattuis olemaan just tollaseen hyvä kaupan...
     

Kerro tästä muillekin!