Rallye vanteen kapselit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja musse67, 2.7.2007.

  1. musse67

    musse67 3rd gear

    Ostin sevyn pickuppiin South west tradesta linkin mukaiset vanteet, kun levyjarruswapin jälkeen ei enää alkuperiset mahtuneet paikalleen. Eihän niihin tietenkään vanhat kapselit enää käyneet. Onkohan kaikissa Rallye vanteissa kapselien kiinnitys samanlainen? Summitilta kattelin Wheel Vintiquesin Rallye kapseleita ja sieltä löytyisi tyyliin sopivat.

    http://www.southwesttrade.fi/data/TAKAV ... PEA%20.JPG
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Noita on "vette" mallisina hyllyssä jotain 20kpl, kunto hyvästä huonoon ja hinta 10-30 euroa/kpl, jos sellaiset käy? Lähden huomenna pariksi päiväksi reissuun mut torstaina taas takas linjoilla.
     

Kerro tästä muillekin!