Ram Van -94 ohjaus takertaa lämpöisenä, missä vika?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja sämpy, 5.8.2017.

  1. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Tehostettu simpukka takertaa ilmeisesti lämpöisenä, vika tuli yhtäkkiä mutta on ilmeisesti pahentunut. Autossa on moniurahihna. Vaihdettu ohjauksen öljyt ja laitettu ohjauksen lisäainetta kuulemma ilman että oli apua. Itse en ole tällä ajanut.

    Paikoillaan ongelmaa ei saa esiin, hihnankiristäjä toimii se on uusittu hiljan eikä hihnakaan ole kovettunut. Ja kiertää tehostajan pumpun pyörän ympäri 180 astetta. Kun ohjaus takertelee, ei kuulu hihnan luistoääniä. Ratti laidassa paineputki jäykistyy ja pumpusta kuuluu surraava ääni joten ilmeisesti ylipaineventtiili toimii?

    Autoon tehty pajalla nyt hiljan ilmastoinnin kytkentämuutos kun ecu ohjaus ei toiminut, nyt on käsikatkaisija eli kompura koko ajan päällä. Ei tietoa onko kokeiltu sammuttaa kompura, voiko se lämmettyään jumittaa hihnaa ilman että pitää ääntä?

    Onko muita ajatuksia, voiko olla roskaa tehostimessa, saisi olla aika iso ja sitkeä roska. Ja ongelma tulee nimenomaan ajossa kun autolla on ajettu jonkin verran. Ohjausakseli ei ota kiinni minnekään.

    Mystistä, taas kerran.
     

Kerro tästä muillekin!