Ram vanin cruise

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 16.1.2003.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Onko kellään kertoa -89 vanin cruiselle menevien neljän johdon tarkoitusta yksi on ainakin maa-johto sen olen mitannut mutta muille johdoille en tiedä miten ja milloin pitäisi mitäkin tietoa tulla. Sain Chrysler huollosta oikein sähkökaavionkin mutta eipäs vain auttanut (eli en ymmärtänyt sitä).
   
 2. Hanxi

  Hanxi Gearhead

  Jos maltat viikonlopun yli odotella (?) niin voin tarkistaa opuksistani.
   
 3. Hanxi

  Hanxi Gearhead

  Viikonloppu vierähti hieman pitkäksi, mutta tämän verran sain selviteltyä:
  se musta johdin on tosiaan maa, vaaleanruskea/punainen ohjainboxin liittimestä 53 = vacuum solenoid, vaaleanvihreä/punainen boxin liittimestä 60 = vent solenoid ja tummansininen/punainen on 12 voltin syöttö reittiä virtalukko, sulake 5, viiksen ON/OFF-kytkin, jarruvalokytkin. Joku asiaan paremmin perehtynyt kertokoon noiden solenoidien merkityksen, villi arvaukseni on, että "vacuum" lisää kaasua ja "vent" vähentää :odroll:
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kiitoksia tiedoista mittailin vähän lisää ja nyt näyttää siltä että joko viikseltä ei tule sähköä cruiselle asti tai sitten on jo virtakatkos ennen viikseä. Kyllä tämä vielä tästä.
   

Kerro tästä muillekin!