Rambler American -64 + 350sbc + peltipakosarjat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Keränen, 3.11.2013.

  1. Keränen

    Keränen Gearhead

    Olen rakentamassa otsikon mukaista autoa manuaalilla ja on hieman ongelmia pakosarjojen sopivuuden kanssa. Tilasin US-partsilta Flowtechin 11108 sarjat ja kuskinpuoleinen menee ok, mutta apparin puolelle ei mahdu mitenkään. Mitä peltipakosarjoja porukka on käyttäny vai pitääkö alkaa ite tekemään?
     
  2. coistinen

    coistinen Gearhead

  3. rakkari

    rakkari 3rd gear

    floteciltä saa myös semmosia lyhyitä pellisarjoja niin sanottuja rodisarjoja, on hyviä just tommosissa rakennelmissa missä tilanpuute ahdistaa.. ja partsista olen niitä ostellut kans ja ei maksa juur 150e enempää...
     
  4. Keränen

    Keränen Gearhead

    Katoin myös noita block huggereita, mutta ei passaa muotonsa vuoksi. Ainakaan nuo mitä uspartsin nettikaupassa on.
     

Kerro tästä muillekin!