Rambler vaihteiston laakeri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja faikku66, 22.1.2013.

  1. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tuossa laakerointia t-96h lootaan suorittelen ja ongelmaksi tuli kytkinakselin laakeri.Melkein kuin 6307,mutta sillä erotuksella että korkeus vain 17mm.Ulkohalkaisija 80mm,sisähalk. 35mm .Normaalia 6307 laakeria,jonka korkeus on 21mm näyttää saavan ihan mistä vaan ,mutta tuota kapeampaa ei vielä mistään oo löytynyt.Lukkorengasurakin sais siinä tietysti olla.Ainut lähelle sattunut laakeri oli joku japsipärrän runkolaakeri(80/35/18),tosin lukkorengasuran joutuisi tekemään.Löytyykö Suomesta mistään?
     
  2. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tiukassa näyttää Suomen maassa olevan,mutta USA-Bildelar(ent. American Parts)uhkasi sellaisen hommata.Apuja ennenkin saanut noihin AMC-hommiin kyseisestä firmasta.
     

Kerro tästä muillekin!