Ramcharger 2wd onko yleinen mitä mieltä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja onbuicks, 5.1.2019.

  1. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Tuollainen 80-luvun puolivälin Ramcharger takaveto. Onko ollut harvinainen tai yleinen? Mitä luokkaa autovero, onko kukaan tuonut vastaavaa?
     
  2. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Mielestäni ehjiä Ramchargereita ei kovinkaan paljoa ole enää näkynyt. Vois sanoa harvinaiseksi ainakin Suomessa. Myynnissä näkynyt muutamia hyviä ja sitten on näitä mattamustia.
     
  3. J.J.

    J.J. Gearhead

    Vero varmaan satasen luokkaa. Suurin osa noista on toki nelivetoja.
     
  4. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Nyt ei näy myynnissä yhtään. Onko muistikuvaa, mitä hintaluokkaa sellainen siisti alkuperäinen on suunnilleen?
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Silloin harvon kun noita on niin 4-5k väh. Joku aika murkulainen offiperuna tais olla vähän halvemmalla. Siisti oli vielä kalliimpi oisko ollu 8k joku vuosi sitten. Nelikkoja kylläkin.
     
  6. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Syksyllä oli Kokemäellä tai jossain siellä päin semmonen musta ~88-mallinen noin 9000 pyynnillä kauan myynnissä mutten kyl tiedä menikö kaupaks. Pääkaupunkiseudulla oli sellanen punainen ~92-93 malli, super siisti, niin se meni noin 7000-8000 euron luokassa kaupaks.
     
  7. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Tossa varmaan aika hyvin totuudenmukaista juttua hintaluokasta.
     
  8. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Katoin sen mustan hinnan vielä niin siinä on ollut alkupyynti 15000 euroa (!!) mutta se putosi syksyn kuluessa kympin huiteisiin.
     
  9. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Varmasti on harvinainen, kun ei noita 4WD Ramcharger/ Plymouth Trailduster :an enää juuri näe juurilainkaa...mainitut pottukylki-mattamusta hirviöt on oma lukunsa, ihan hirveitä kötöstyksiä.
    Muutama siisti Ramcahrger 4WD ollut myynnissä, orkkis 440 isolohkoja en ole tainnut nähnyt ainuttakaan koskaan Suomessa ?

    Joko ihan orkkiskuntoinen tai Top Hand tai sitten "Power Wagon" tyyliin rakennetut ovat pahuksen hienoja laitteita :odcool:
     
  10. xarper

    xarper Gearhead

    Oli se vallan kaunis

    [​IMG]
     
    -kk- tykkää tästä.
  11. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Varmasti oli ennen kun siitä tuli tollanen :rotfl:
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  12. xarper

    xarper Gearhead

    Eiku just tollasennaa :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!