Ramin peilit vs. checy vanin peilit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja mpjaprotopaja, 22.3.2013.

 1. mpjaprotopaja

  mpjaprotopaja 1st gear

  Onko joku bongannut jostain 2500/3500 vm.03-13 ramiin visuaalisesti sopivan peilin joka on hyvä myös peruuttaessa? Itellä käytössä vm.-06, käännettävillä towning peileillä joiden peiliosa on kaikkea muuta kun käytännöllinen ja hyvä, näkökenttä on nin putkimainen että jo pelkän auton peruuttaminen ahtaassa paikassa on haasteellista ja vittumaista.
  Paremmilla peilipinnoilla löytyisi tietysti joitain tuninkimalleja mutta ne taas näyttää ramin kyljessä joltain mätäpaiseelta kokonsa puolesta. Vaikka koppa onkin faceliftin kokenut eikä just näytä niin äijämäisiltä metsärasseilta kun <05 malliset, saisi tuossa peilissä sentäs olla sitä "äijää" edes hieman tuninkia enemmän.
  Aikaisemmassa siirtymävälineessä eli vanissa oli taas järjettömän hyvät peilit, ne oli riittävän isot ja niillä pysty peruutta missä, milloin ja miten tahansa. Jotain vastaavaa tässä olisi nyt hakusessa ja vielä kohtalaisen ripeästi, katsastukseen aikaa 1kk ja peili tarttis löytää.
   

Kerro tästä muillekin!