Raskaana olevaa naista huijattiin autokaupoissa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja minnakang, 9.3.2016.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Riippuu toki mitä osaa ja haluaa tehdä + minkä hintainen auto kyseessä. Toki jos toimivan saa samaan hintaan.
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Sehän oli sen aikuista turvallisuus ajattelua ja suunnittelua, ettei ovet ratkahtanut auki kolarissa vaan siirsivät voimaa matkustamosta ohi, jolloin matkustamo pysyi muodossaan

    1mm lattia ja 0,3mm kattopellit ei paljoa pidättele 2000kg taksia jos ovet retkahtaa auki

    Muistelisin, et se selkänojan pettäminen tapahtuu määrätyssä kilomäärässä ihan suunnitellusti ettei etumatkustajien niskat retkahda
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tähänkin olis ollu lääke: niskatuki. En tiiä miks niitä jenkkilässä niin vitusti suoraan sanoen vihattiin vai vihataanko vielä?
     
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Kyllä ainakin itse sen verta turvallisuutta ajattelen että koitan ajaa mahdollisimman turvallisesti, odotella että tulee tarpeeksi pitkä väli että uskaltaa risteyksestä kääntyä yms. etenkin jos mun kyytissä on porukkaa. Yksin taas voikin päästellä vähän kovempaa. Auton "passiivista" turvallisuutta en ajattele laisinkaan, varsinkin kun turvallisuus ja hyvä ulkonäkö on toisensa pois sulkevia asioita lähes aina ja mun mielestäni nykyäänkin tota aktiivista turvallisuutta vähätellään kun kuitenkin todennäkösyys siihen että joutuu kolariin on todella pieni.

    Tietysti jos auton hyvässä kunnossa pitäminen on passiivista turvallisuus ajattelua niin sitä kyllä teen. Puoltavat jarrut on vaaralliset ja ne korjaan kuten muutkin viat.
     
    Muokattu: 28.3.2016
    pas2 tykkää tästä.
  5. rb

    rb Double Gearhead

    Viimeisen kymmenen sivun perusteella voisi vetää sellaisen johtopäätelmän, että ilman Hummer H1:stä ei voi selvitä hengissä tästä elämästä..... (ei ole sopivaa hymiötä tähän paikkaan)
     
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mun mielestäni vanhat autot kestää noita pikkutörmäyksiä paremmin. Olen minäkin omalla oldsilla ajellut millon mitäkin päin, tais olla betoniseinä mitä viimeks koskettelin kun kuuntelin musiikkia ajatuksissani eikä auto kääntynytkään seinän viereen parkkiin ihan niin kun oli suunniteltu eikä siinäkään mitään jälkiä ole tullut, kuten ei muistakaan töytäsyistä. Uudesta autosta olis varmasti hajonnut se etupuskuripala ja umpiokin. Vahoissa (turvapuskuriautot) kun sen puskurin täytyy kestää, oliko se 5mph tai 7,5mph törmäys ilman lopullisia muodonmuutoksia.

    Isot törmäykset taas on vähän yhden tekeviä kestääkö vai ei kun kuitenkin se auto menee lunariin tai eikä vanhaakaan autoa kukaan ala oikomaan. Siis jos ajattelee vain rahan ja auton kantilta.
     
  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    En itekkään ymmärrä, ei toi vaadi edes mitään vaivaa saati häiritte ajoa noissa vanhemmissa autoissa mitä ehkä joku turvavyö voi tehdä. Tosi yhdentekevä varuste tossa suhteessa.
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ite asiassa kirjoitin vähän väärin niskojen retkahtamisen kanssa, mutta joku siinä selkänojan pettämisessä on.
    Vielä 90 lukusessa escortissakin on kait laskettu määrä jossa selkänoja pettää.


    Ootteko muuten koskaan ajellut sellasella autolla jossa kuskin selkänoja on keskelle retkollaan?

    Kaveri kertoi mikä sen tekee, hällä oli vähä rehevämpi emäntä kyydissä tää matami sit nappasi kuskin penkistä kiinni ja reuhtaisi sen selälleen kun yritti mankkaa tavoitella "tää on hyvä piisi" sanojen saattelemana
    Loppu tulemana kun kyseli multa korjaus ohjetta neuvoin ottamaan ison kaverin ja vääntämään sen penkin väkisin väärälle hampaalle mekanismista ja sen jälkeen olemaa koskeamatta
    Useemman vuoden se tais sillä ajella "korjatulla" penkillä. (rofl hymiö)

    Itteä tympäsee ihmiset jotka repii penkkiä, mutsi särki muna kadetista selkänojan kun yritti asentoa muuttaa, lopetti sit penkin repimisen kun kiilasin harjalla selkänojan kahvan auki asentoon
     
  9. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Entäs potkiminen penkin taakse?:DSe vasta huippua on:)
     
  10. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Itellä niin pitkät kintut, ettei takana oleva saa potkittua ja jos kakrut potkii, takakontissa on sika osasto
     

Kerro tästä muillekin!