Raskaana olevaa naista huijattiin autokaupoissa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja minnakang, 9.3.2016.

  1. voittol

    voittol 2nd gear

    Hätäsesti vilkasin netti-auton tarjontaa 2000-2600 euron luokassa , eipä sieltä kansalais farmareista mitään ihan ihmeellisiä saanut taisi olla tilavampi kalusto jo 15 vuotiasta ?
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Omega? 850? Passat? Väykky?
    15v on jo eri planeetalta kuin 25-35v.

    Mikä vaan turvallisempi ja omega ainakin tilava ja ei tarvi maksaa kun tonni. Karu ot.
     
  3. 401

    401 2nd gear

    No ei kait tuommosen kikkarapää hinttarin ohjelmassa kuseteta..
     
  4. Charger-73

    Charger-73 3rd gear

    Jos turvallisuutta ja tilaa haluaa, tässä on hyvä valinta. Siinä on niin leppäkylki kuin Volvokin ihmeissään jos nokkakolarin sattuu ajamaan. ;)

     
  5. xarper

    xarper Gearhead

    Eipä tommonen -01 Omega farkku mikä itelläki on maksa kovin paljoo yli tonnia. PS. saa ostaa, tuoreella leimalla. hyvä/siisti.
     
    Karpov tykkää tästä.
  6. 401

    401 2nd gear

    miten mahtano variksen käydä ku täräyttää oman ikäsensä volvon kera?tai ysinelkul mulkosilmä corollan kanssa.tai pikku corolla 144 volvon kanssa.jokseenki ymmärtäny et volvo on kehittäny aika monta näistä turvavarusteista mistä ei muuten kiinari pellet nauttis tänäkään päivänä.
     
  7. pas2

    pas2 Gearhead

    Ihan turha (trolli?) nillitys. "Miehen alkava kokous kotona ja puhelias mies pitää saada pois". Hoijaa.
     
  8. voittol

    voittol 2nd gear

    Niin mutta kun toikin kalusto juuri sitä mistä pitäis päästä eroon , yhteiskunnan mätäpaiseet , euroopan ja maailman vanhimmat autot ?
     
  9. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Mulla muisti kuvana, et joku fiftgearista kenkää saanut kertoili, et ne poisti puskurista törmäyspalkit ja jotain muuta olivat tehneet, et saavat toivotun lopputuloksen

    Paljos tota volvoa on vahvistettu?
     
  10. plagu

    plagu Gearhead

    Lähteena abc:n nurkkapöydän volvolakkiset viiksivallut?
    Äkkiseltään googlattuna ei löytynyt mitään tukemaan väitettä.
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Voihan olla, et kyseen omainen on alkuperäis kuntoinen, mut eihän volkkarikaan huijaa päästöissä tai nokia rengastesteissä :rolleyes:
     
  12. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Vähän tollanen sattu mullekin takavuosina, silloin joku tyttönen päästi Custom Cruiserin perään aika vauhdilla kun olin odottelemassa kääntymistä paikallaan. Joku aika tuore Terceli tai Corolla oli kasassa puoleen keulasta, enkä minä edes oikeen tuntenu mitään. Oldsiin jäi pikkunen vaakavekki puskuriin, edes kromi ei murtunu. Tyttö sano kans lähtevänsä autokaupoille jahka saa hinurin paikalle.
     
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vakuutus kuitenkin korvaa lunarivehkeet jos ajaa sääntöjen mukaan niin en tiiä mikä ainainen vitsi se on että oma auto hyvä jos naarmuuntui ja toinen lunariin?

    Maantiellä kun helposti toinen lähtee autokauppaan ja toinen makuulle...
     
    Inlinee tykkää tästä.
  14. Substitute

    Substitute Gearhead

    Surullinen tarina. Kertoo kyllä myyjän moraalista jos on ollut puhetta kaupankäyntivaiheessa että halutaan ostaa luotettava ja hyvin toimiva jenkkiauto ja sitä tullaan käyttämään vauvan kanssa liikkumiseen. Käyntikuntonsa puoleen rikkonainen auto ei täytä noita ostajan kriteerejä, sen kyllä joka ikinen vanhojen autojen kanssa pelaillut ihminen ymmärtää.
    Rehdillä ihmisellä myyjänkin roolissa pitää olla tuossa vaiheessa harkintakykyä sanoa että tämä auto ei ole sinulle tuohon käyttöön sopiva.
    Se on sitten eri asia miten on kaupankäyntivaiheessa asioista keskusteltu ja miten ne ostajan ja myyjän puheet ovat kohdanneet. Usein ne muistikuvat omasta myytävästä autosta on ruusuisempia kuin mitä sitten myyntivaiheessa tarkemmin tutkittaessa paljastuu, mutta jos niistä sitten sovitaan asiallisesti niin se ei ole moraalitonta.
     
  15. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tulihan se sieltä.
    Tämä nyt on tää maailma.
    Topikki lukkoon.
     
    1purehell tykkää tästä.
  16. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Ilmeisesti puuttuu tekniikka ja jos katsot tarkasti niin ei osu lainkaan runkopalkkiin...ainoastaan etulokasuojaan ja etupyörään....

    Ja mitä tulee -80 luvun autoihin, niin niissä on tehty suunnilleen kaikki mahdollinen mitä ilman turvatyynyjä oli tehtävissä ....
    Eikä -90 luvun volvo tai mersu ole juurikaan turvallisempi kun noi vanhemmat...ne kun perustuvat vanhoihin pohjalevyihin ja rakenteisiin....
    Edelleen väitän että -80 luvun full size on turvallinen auto ja ominaisuuksiltaan loistava perheauto (varsinkin farkkuna).
     
    |Lake| tykkää tästä.
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ominaisuuksiltaan vai tiloiltaan? Ominaisuuksina tunnoton ohjaus ja lukkoon menevät jarrut ei ole kärkipäätä.


    Vastuuta enemmän ostajalle. Voi jonkun myyjän mielestä aidosti olla vaikka mopo hyvä 25km työmatkalle ja jonkun mielestä yli viisi vuotta vanha auto ei kuulu muualle kuin romutukseen.

    Jos joku myy mulle corveten perheautoksi koirien ja lastenvaunun kanssa ja vielä sanoo että mun harrastecrossi kulkee siinä niin kumpaa syytän? Itseäni vai myyjää.
     
  18. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Onhan noita 2000- luvun autoja saatavilla pikkurahalla jo nykyään. Meillä esim. 9-5 saab, euro NCAP voittaja aikoinaan, http://www.euroncap.com/en/results/saab/9-5/15625 no nykyään joku Yaris varmaan turvallisempi kolarissa mutta kuitenkin. Mutta saabinhan sinä jo haukuit tuolla.. Ja mitä tulee vanhojen jenkkien tiloihin niin eihän ne voita euroautoja tiloissa kuin leveydessä, pituus-suunnassa häviävät lähes poikkeuksetta. 80-luvun pitkäkatoilla ja sämpylä caprisella joskus ajelleena niin niissähän on ergonomia aivan tuntematon käsite, en vois kuvitellakaan jokapäiväiseen ajoon. Ja mitä tulee luotettavuuteen niin -80-90 luvun tojotat on ollu minulla "parhaita", ei mee niveliä eikä laakereita ja aina käy ja kukkuu kunhan on öljyä koneessa ja bensaa tankissa. Eihän ne kovin kummoisia autoja muuten ole... Kaikkia (vanhoja) autoja pitää joskus korjata, siitä ei pääse mihinkään. Aloittajan tapauksessa olisin 2000 euroon todella tyytyväinen huolimatta selkeästä kusetuksesta, kyllä ostajallakin on vastuunsa kun vanhaa paskaa ollaan ostamassa.
     
    Muokattu: 14.3.2016
  19. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Oon tän nähnyt muutaman kerran aiemminkin. Hyvin Volvo kestää.:)
     
  20. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Vaan eikös sen pitäisi mennä kokonaan kasaan kuten fiftgearin auto jossa testataan uuden auton kestävyyttä kolarissa vanhaa ja turvatonta autoa vastaan

    Tosin testi vois olla pettymys kuten kaverin verso vs. 244volvo

    Kaveri käänty oikeelle ja nainen versolla keulaan
    Kaverilta pimeni aurinko kun konepelti loikkasi lasille, solisluussa ja jalassa mustelma, volvo oksensi nesteet, muttei ees sammunut ajamalla kaveri käänsi ympäri ja hinaamalla kotiin

    Versosta tuli takalasikin sisälle ja nainen lähti lanssilla sairaalaan, kaveri meni töihin
     
    viikinki75 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!